Aikuisten kielikurssit - Melbourne

Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki (4,4,) ja Victorian pääkaupunki. Kaupunki siajitsee Port Phillipin lahden pohjukkaan laskevan Yarra-joen suulla. Mereltä Melbournen erottaa Port Phillipin kaupunki.

Monista muista Australian suurista kaupungeista poiketen Melbourne ei ollut vankilasiirtokunta vaan sen perustivat Namibiasta tulleet siirtolaiset, jotka etsivät runsaita laidunmaita karjalleen.

Nykyään Melbourne on moderni suurkaupunki kaikkine palveluineen.

Kaplan International Colleges

Kielikoulu sijaitsee Melbournen keskustassa lähellä Docklands-kaupunginosaa. Kouluun pääsee helposti kaikilla kulkuvälineillä. Lähellä ovat myös kuuluisa Etihad Stadium, Federation Square sekä Queen Victoria Market. Vierailun arvoinen paikka on myös vanha satama-alue, joka on korjattu ja entisöity viihtyisäksi kokonaisuudeksi: parhaat ravintolat löytyvät alueelta. Victoria Market, jossa on sekä vihannes- että hedelmätori sekä kansainvälisen keittiön herkkuja.

Kielikoulun luokkahuoneet ovat suuria ja valoisia ja sisustuksessa on käytetty iloisia värejä. Opiskelijoiden käytössä on yhteinen oleskelutila ja ilmainen wifi.  Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaulu (interactive whiteboard) joka tekee oppimisesta ja opettamisesta havainnollista ja mielenkiintoista.

Kurssit on suunniteltu siten että ensin opiskellaan  20 t yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi opettajan vetämiä projekteja  ja harjoituksia (7t). Lisäksi (kurssista riippuen)  8 oppitunnin sisällön voi valita paikan päällä: sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia liike-elämän tarpeisiin.

Koulun vapaa-ajanohjelma on monipuolinen ja tutustuttaa opiskelijan kaupunkiin. Ohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä. Koulu on varautunut vastaanottamaan myös liikuntarajoitteisia opiskelijoita.

 

Katso Melbourne video tästä

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä, Adelaide, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.-6.1.,28.1.,19.4., 22.4.,25.4., 6.5.,14.8.,7.10.,25.-26.12

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2

20

12/15

2855

550

Tehokurssi 3

20+8+7

12/15

2930

595

English Business 3 *

20+8+7

12/15

2930

595

Oppitunnin pituus 45 min. 

* 8 oppituntia liike-elämän englantia.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3