Aikuisten kielikurssit - Oxford

Oxfordissa sijaitsee yksi maaiman vanhimmista englanninikielisistä yliopistoista. Kuuluisien opiskelijodien joukkoon kuuluu kuningkaita, Nobel-palkinnon voittajia, Englannin pääministereitä ja yksi Amerikan presidentti. Asukkaita kaupungissa on noin 154.000 ja Lontooseen on matkaa noin 80 km. Kaupungin läpi virtaa kaksi jokea: Cherwell ja Thames joista jälkimmäistä kutsutaan kaupungin alueella  nimellä "Isis". Kaupungin rakennukset edustavat jokaista Englannin arkkitehtuurikautta saksien (700-luvulla) saapumisen jälkeen.

Kielikoulut: O.I.S.E. Intensive Language Schools, King's Oxford, Kaplan International Colleges

O.I.S.E. Intensive Language Schools

OISE Oxford -kielikoulu perustettiin vuonna 1973 ja on vanhin OISE- koulujen ryhmässä. Se sijaitsee historiallisen Oxfordin keskustassa, katetun hallin yläkerrassa, kauppojen, kirjakauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden ympäröimänä. Kaupunkia hallitsevat sille tunnusomaiset upeat yliopistorakennukset ja akateemisuus. Oxford on vaikuttava vuodenajasta riippumatta!

Precision -Fine tuning -Performance - Calibration -Confidence - Achievement

Kielikurssien suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja.Yksi tärkeimmistä tavoitteista on rakentaa kurssilaisen itseluottamusta puhumiseen niin että sujuvuus ja englanniksi itsensä ilmaiseminen parantuvat olennaisesti. Tavoitteena on sellainen kielitaito ja itseluottamus että kurssilainen pärjää muiden englantia puhuvien kanssa eikä joudu altavastaajan asemaan.Vain harjoittelelmalla saavutetaan tuloksia.

Siksi kielikurssit muodostuvat monesta erilaisesta harjoituksesta ja opettajina toimivat erilaiset opettajat aina kulloisenkin harjoituksen vaatimusten mukaan.

Muut OISE-koulut sijaitsevat Oxfordissa, Bristolissa ja Lontoossa

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Oxfordiin. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

Isäntäperheet ovat huolella valitut ja usein sijaitsevat kävelymatkan päässä kielikoulusta. Hotellimajoitus on myös mahdollinen, lisähinta tason mukaan.

Oxfordiin on Heathrown-lentokentältä suora bussiyhteys. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

King's Oxford

 Kielikoulu sijaitsee uudessa, keskustassa sijaitsevassa viisikerroksisessa rakennuksessa. Kaupat, pubit, ravintolat, kirjasto sijaitsevat koulun lähellä. Lisäksi isäntäperheet asuvat lähellä.. Opetustilat ovat modernit ja tilavat ja opetuksessa käytetään uusinta tekniikkaa kuten kosketustauluja (Interactive whiteboard). Self study-keskus, tietokoneet, internet/email – kaikki ovat opiskelijoiden käytössä ilmaiseksi. Välitunnilla voi nauttia kahvia ja virvokkeita trendikkäässä internet-kahvilassa.

King’sin muut koulut sijaitsevat Bournemouthissa , Brightonissa ja Lontoossa.

Ennen kurssin alkua tehdään henkilökohtainen tarveanalyysi, tasotesti ja haastattelu. Seuranta on käynnissä koko ajan ja lopuksi tehdään loppuarviointi. Kieliohjelma kattaa kielenopiskelun eri osa-alueet, vain harjoittelemalla saadaan tuloksia aikaan.

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Oxfordiin. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

Regent School

Kielikoulu sijaitsee  upeassa viktoriaanisessa rakennuksessa oman traditionaalisen englantilaisen puutarhan ympäröimänä lähellä kaupungin keskustaa.Tilat  ovat valoisat, toimivat ja modernisti sisustettu. Opiskelijoiden käytössä on  oleskelutila, tietokoneet ilmainen wifi sekä kirjasto. Henkilökunta  on avokonttorissa ja helposti lähestyttävissä kaiken aikaa. Koulu on auki myös sunnuntaisin (ei opetusta).

Koulun suosituin kurssi on nimeltään English World jonka avulla parannat tietoja, taitoja sekä varmuutta kielen puhumisessa. Samalla saat opastusta tulevaisuuden suunnitelmiesi tekoon. The Skills Training session - kurssilla mennään pitemmälle kuin vain kielen opiskeluun -saat opastusta esiintymisessä, esitelmien pitämisessä, ääntämisessä - kaikki englanniksi. Kurssin päätteeksi pystyt ilmaiseman itseäsi sujuvasti englanniksi , otat tulevaisuuden haltuun englanniksi! The Accuracy in Grammar session - tavoitteena on käydä läpi kielioppia ja samalla antaa tietoa yleisimmistä virheistä. The Knowledge for Global Community session on kurssin keskipiste. Sekä ryhmätöiden että henkilökohtaisten harjoitusten kautta opiskelijat tutustuvat eri aihealueisiin toimiakseen tehokkaammin maailmanlaajuisessa yhteisössä. The Language Focus session  kehittää lukemista, kuuntelua, kirjoittamista sekä opiskelutapoja englanniksi. The Spoken Performance Workshop tarjoaa foorumin itseluottamuksen  saavuttamiseksi  kommunikointitilanteissa. Tilanteita harjoitellaan esitysten, roolipelien ja julkisten puheiden pitämisen kautta.

Lisäksi jokainen saa 15 minuuttia henkilökohtaista ohjausta viikossa.

Toinen kurssikokonaisuus on English World ClasSix. Ryhmäkoko on maksimissaan 6 ja opiskelijat ovat työelämässä oman alansa asiantuntijoita. Päämääränä on parantaa omia vahvuuksia omalla uralla ja saavuttaa itseluottamus maailmanlaajuisen kommunikoinnin alueella. Jotta kurssi onnistuisi niin englannin kielen pohjaa pitää olla (B1).

Itseluottamus ja sujuvuus puhumisessa on kurssin  tärkein päämäärä. Lisäksi  se antaa itsevarmuutta osallistua tuleviin  neuvotteluihin samalla tasolla muiden kansainvälisten neuvottelijoiden  kanssa sekä kiinnittää huomiota kielen oikeellisuuteen ja kohteliasuuteen.

Pyydä lisätietoja kursseista 010 666 5800.

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2019:1.1.,19.4.,22.4.,6.5., 27.5.,26.8.,25-26.12.

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2

21+7+2,5

4/8/12

3950

 

Tehokurssi 3

21+7+5+2,5

4/8/1/12

4985

 

Tehokurssi 3A

21+7,5+7+2,5

4/1/8/12

5380

 

Yksityisopetus (1vk)

15

1

2780

-

Oppitunnin pituus 60 min.  20 oppituntia = 26 à 45 minuutin oppituntia, 25 = 33,3 à 45 minuutin oppituntia. Tunnit pidetään klo 8.45-17.45

Tehokurssi 2 sisältää: 21 tuntia englannin opetusta ja 7 +2,5 tuntia muita harjoituksia ( plenary session -sisältää uutisten läpikäyntiä sekä esitelmien pitämistä), Spoken Assertiveness workshop : sujuvuuden harjoittelu, esiintymistilanteita. Criticval Analysis -kriittisen ajattelun harjoittelukeinoja erilaisten tekstien pohjalta. Eesiintymistaitoja videon avulla. Tarkoitus on saada monipuolista harjoittelua ja uusia kulmia englannin kielen käyttämiseen.

Tehokurssi 3 ja  3A sisältävät lisäksi mainitun määrän yksityisopetusta.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin

KOKONAISPALVELUHINTA (KINGS)

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/14
2125
670
Tehokurssi 3
20+8 *
/14
2260
735

Oppitunnin pituus 45 min.

* 8 oppitunnin sisällön voi valita itse: sujuvuus ja keskustelu, ääntäminen ja kuullun ymmärtäminen, art & design.

Perhemajoituksen lisäksi valittavana on  Premium student asuntola (1 hh. sis. oman kylpyhuoneen, ei ruokailuja) lisähintaan 135€/vk.

Kesälisä on 35€/vk ajalla 17.6.-18.8.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

 

KOKONAISPALVELUHINTA (Regent)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja
/vk

Ryhmä-
koko

Hinta
/€

Lisäviikko
/€

Tehokurssi 2(world)
20
/12
2225
670
Tehokurssi 3 (world)
25
/12
2550
790
Tehokurssi 3 (ClasSix) 
15+10
6/12
3090
1100
Tehokurssi 3A (ClasSix) 
15+10*
6/1
4870
1845
Tehokurssi 3A (ClasSix)1vk
15+10*
6/1
2935
 

Oppitunnin pituus 60 min. (20  = 26,6 à 45 minuutin oppitunteja, 25 = 33,3  à 45 minuutin oppitunteja)

* Yksityistunteja. 

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

Powered by Aava 3