Aikuisten kielikurssit - Perth

Perth sijaitsee Länsi-Australian aurinkorannikolla. Kaupunki on kuuluisa välimeren ilmastosta ja pitkistä valkoisista hiekkarannoista. Surffaus, vesihiihto ja purjehdus ovat paikallisten ulkoilmaharrastuksia. Yleisesti sanotaan että Perth on Australian eurooppalaisin kaupunki.

Kaplan International College

Kielikoulu sijaitsee nykyaikaisessa rakennuksessa Perthin ostos- ja liike-elämän keskuksessa kaupungin länsiosassa. Ilmainen bussi linkittää koulun päärautatieasemalle ja bussiasemalle.

Opiskelijoiden käytössä on tietokonekeskus, kirjasto, multimediakeskus ja tilava yhteinen tila, jossa on myös keittiö. Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaulu (interactive whiteboard) ja tämä tekee oppimisesta ja opetuksesta mielenkiintoista.

Kurssit on suunniteltu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia opettajan vetämiä harjoituksia ja projekteja. Lisäksi 8 oppitunnin sisällön voi itse valita: sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin.

Koulun vapaa-ajanohjelma on kattava ja mielenkiintoinen: retki  Rottnest saarelle katsomaan alkuperäisiä lyhyhäntäkenguruita jotka asuvat vain tällä saarella. Ja vierailu Swan Valleyn viinialueelle ja Cavershamin luonnonsuojelualueelle. Eikä kannata unohtaa Länsi-Australian mielenkiintoisa museoita ja gallerioita kaupungin keskustassa.

 

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaan, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä,Adelaidessa, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäivä 2019: 1.1.,28.1.,19.4.,22.4.,25.4.,25-26.12

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
12/15
3130
515
Tehokurssi 3
20+8+7
12/15
3235
545
Työelämän kurssit
 
 
 
 
Intensive Business teho 3 *
20+8+7
12/15
3235
545

Oppitunnin pituus 45 min. 

* 8 oppituntia työelämän englantia.

Lentokenttäkuljetus lisähintaan 110€.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin

Powered by Aava 3