Aikuisten kielikurssit - Sydney

Sydney on Etelä-Walesin osavaltion pääkaupunki ja sijaitsee Australian kaakkoisrannikolla Tasmaninmeren rannalla. Asukkaita siellä on noin 4,4 miljoonaa. Kaupunki on rakennettu Port Jacksonin luonnonsataman ympärille, minkä vuoksi kaupunkia on kutsuttu myös Harbour Cityksi. Sydneyn kuuluisimmat maamerkit ovat Oopperatalo sekä Harbour Bridge. Lisäksi kaupungissa on 70 rantaa, joista kuuluisin on Bondi Beach. Kaupunki sijaitsee subtrooppisella ilmastoalueella.

Kielikoulut: IH-International House, Kaplan International Colleges ja
Navitas English Centres.

IH -International House Sydney

Koulu on perustettu vuonna 2001 ja sijaitsee Sydneyn keskustassa suojellussa talossa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Sydneyn keskustasta. Luokkahuoneet ovat kolmessa kerroksessa, kaikissa viimeisimmät opetusta tukevat audiovisuaaliset laitteet. Study Centressä voit lukea päivän lehdet, käyttää tietokoneita tai nauttia virvokkeita. Terassi ja  hyvin varustettu keittiö  ovat opiskelijoiden käytössä sekä ilmainen WiFi. Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia.

Sydney tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, kulttuuriin ja elämäntapaan. Koulu järjestää myös retkiä ympäristön viinitiloille ja voit vaikka pitää koalaa sylissäsi luonnonpuistossa! 

Kaplan International Colleges

Kielikoulu sijaitsee Sydneyn sykkivässä sydämessä, kuusi kerrosta modernia ja valoisaa tilaa. Collegessa opiskelee myös australialaisia ammattitutkinto-ohjelmissa. Toinen kielikoulu on Manly Beach-rannalla ihan meren ääressä.

Koulussa on 24 suurta ja valoisaa modernisti sisustettua luokkahuonetta, kaikki ilmastoituja. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on kirjasto, itseopiskelukeskus, multimedia ja iLmainen wifi. Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaulu (interactive whiteboard) joka tekee oppimisesta ja opettamisesta mielenkiintoista ja tehokasta. Koulun katolla on terassikahvila ja puutarha. Koulun tarjoamat urheilu-/vapaa-ajanmahdollisuudet ovat vertaansa vailla: surfing, sailing, scuba diving, ping pong, tennis, shakkiklubi, illanvietot, viikonloppuretket ja päivän kestävät matkat lähiseudulle (valitaan ja maksetaan paikan päällä).
Pakettiin sisältyy perhemajoitus, mutta tarjolla on myös City Apartment, Residence, Apartment Bondi. Lisämaksu ja saatavuus tarkistettava.

Kurssit on suunniteltu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja tämän jälkeen (kurssista riippuen) 7 oppituntia opettajan vetämiä harjoituksia ja  projekteja. Lisäksi 8 oppituntia joiden sisällön voi itse valita: sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin.

Koulu on varautunut vastaanottamaan liikuntarajoitteisia opiskelijoita.

Navitas English Centres 

Navitaksella on kaksi koulua Sydneyssä: yksi kaupungin keskustassa ja toinen Manly Beachillä . Molemmille kouluille  on yhteistä se, että opetustilat ovat modernit ja toimivat ja opetuksesta vastaavat alan ammattilaiset. Voit siis valita merinäköalan tai kaupungin vilinän opiskelupaikaksi. Perhemajoituksen lisäksi koulu tarjoaa asuntolamajoitusta joko jaetussa huoneistossa (1-hh) tai yksiössä. Pyydä tarjous 010 666 5801.

KOKONAISPALVELUHINTA (Navitas)- opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 3
25 *
/14
3195
540

Oppitunnin pituus 45 min.

* 5 oppitunnin sisällön voi valita itse.

Navitas-kielikoulut löytyvät myös Perthistä, Brisbanesta ja Darwinista. Pyydä tarjous toimistolta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaan, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin valtio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä, Adelaide, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäivä 2019:1.-6.,28.1.,6.2.,19.4.,22.4.,25.4.,3.6., 28.10.

KOKONAISPALVELUHINTA (IH-Sydney)- opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi Oppitunteja/vk Ryhmäkoko Hinta/€ Lisäviikko/€
Tehokurssi 2 20 /14 3135 540
Tehokurssi 2 * 25 /14 3200 540

Oppitunnin pituus 60 min. 

* 5 oppitunnin sisällön voi valita itse. Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

c KOKONAISPALVELUHINTA(KAPLAN)- opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

20

/15

2915

535

Tehokurssi 3

20+8+7

/15

3010

580

Työelämän kurssit

 

 

 

 

Intensive Business 3 *

20+8+7

/15

3010

580

Oppitunnin pituus 45 min.

* 8 oppituntia liike-elämän englantia.

Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja toimistolta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

 

Powered by Aava 3