Aikuisten kielikurssit - Torquay

Opiskele englantia Englannin Rivieralla! Torquayn kaupunki eteläisessä Devonissa on todellinen lomaparatiisi kesällä. Koko vuoden lämmin mikroilmasto, puhtaat kultaiset hiekkarannat, trooppiset palmut ja eksoottiset pienet satamapoukamat houkuttelevat vierailijoita sekä omasta maasta että ulkomailta. Asukkaita kaupungissa on 62.000.

Kaplan International College

Koulu sijaitsee vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Luokkahuoneet ovat tilavat ja valoisat ja niissä kaikissa on kosketustaulu (interactive whiteboard), joka tekee oppimisesta ja opettamisesta mielenkiintoista ja tehokasta. Opiskelijoiden käytössä ovat tietokoneet, kirjasto ja kuunteluhuone sekä oleskelutilat. Omasta kahvilasta voi ostaa virvokkeita sekä päivttäisen lounaan. Auringon paahtaessa voit rentoutua omassa puutarhassa tai vaikkapa pulahtaa uimaan koulun omaan uima-altaaseen.

Kurssit on suunniteltu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia opettajan vetämiä harjoituksia ja  projekteja. Tämän lisäksi (kurssista riippuen) 8 oppituntia joiden sisällön voi itse valita: sanaston kehittäminen, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin.

Perinteisen perhemajoitusken lisäksi on tarjolla asuntolamajoitus, 1-hh, oma kylpyhuone lisämaksusta. Hinta sisältää meno-paluu bussiliput Heathrown kentältä kohteeseen.

 

Katso Torquay video tästä

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,19.4.,22.4.,6.5.,27.5.,26.8.,25-26.12

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/15
2075
565
Tehokurssi 2A
20+7
/15
2165
610
Tehokurssi 3
20+8+7
/15
2265
610

Oppitunnin pituus 45 min. 

Perhemajoituksessa on mahdollisuus saada oma kylpyhuone lisähintaan 85€/vk. Asuntola -majoitus ( 1hh,  oma kylpyhuone ei ruokailuja) lisähintaan 55€/vk.

Kesälisä 30€/vk ajalla 17.6.-24.8.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3