Aikuisten kielikurssit - espanjan kieli

Olemme järjestäneet aikuisten kielikursseja jo 40 vuotta ulkomailla!

Kielten opiskelun Suomessa toi mukanaan peruskoulu vuonna 1972 - silloinen presidentti Kekkonen sääti että kouluissa opiskellaan kahta vierasta kieltä. Tähän mennessä kansa oli jaettu kahtia: vieraita kieliä osaaviin ja niitä osaamattomiin. Oppikouluun menijät alkoivat opiskella vieraita kieliä ja kansakouluun jäävät saivat elämässään tulla toimeen omalla kielellään.

Onneksi tilanne on muuttunut ja nykyään jokainen joka haluaa voi lähteä ulkomaille opiskelemaan kieliä. Siihen tarvitaan motivaatiota ja kiinnostusta uusia kulttuureja kohtaan. Uusi kieli avaa uuden ikkunan ihan uuteen maailmaan ja samalla auttaa ymmärtämään toisen ajattelua. Mitä paremmin tunnemme muita kultuureja, sitä helpompi on olla yhteistyössä muualla asuvien ihmisten kanssa: yksi ihminen antaa kasvot koko kansakunnalle!

TR-Kielimatkojen pääpaino on yhä edelleen kokonaispalvelun tarjoamisessa edulliseen kokonaishintaan sisältäen opetuksen, majoituksen, matkat ja konsultoinnin. Yksityiset kielikoulut yhteistyökumppaneina takaavat jatkuvan laadun tarkkailun ja opetushenkilökunnan koulutuksen. Lähes kaikki koulut soveltavat EU:n kielitaitoasteikkoa, joten kielitaidon arviointi tapahtuu samojen kriteereiden mukaisesti.

Kielitaidon ylläpitäminen on elämän pituinen haaste! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uuden kielen opiskelu tai kohentaa vanhaa.

TR-Kielimatkojen espanjan kielen kursseja järjestetään Espanjassa ja Etelä-Amerikassa. Kurssikohteet on valittu siten, että mielenkiintoista näkemistä ja kokemista riittää. Toiset pitävät suurkaupungeista ja toiset taas pienehköistä. Kaikkia on ajateltu ja valinnan varaa on. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio! Perhemajoituksen lisäksi lähes kaikissa kohteissa voi majoittua asuntolaan, jaettuun huoneistoon, yksiöön tai hotelliin.

Espanjan kieli

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

TR-Kielimatkojen espanjan kielen kurssit järjestetään Espanjassa, yhdeksässä Latinalaisen Amerikan maassa sekä Meksikossa. Oletpa kiinnostunut sademetsistä tai inkakulttuurista, Välimeren aalloista tai suurkaupungeista, niin voit toteuttaa unelmasi ja opiskella espanjaa juuri siellä mikä eniten kiehtoo!

Kokonaispalvelumme sisältää:

  • kielikurssin

  • majoituksen 

  • matkat

Powered by Aava 3