Aikuisten kielikurssit - Alicante

Alicantea pidetään lämpimänä välimeren paratiisina. Kaupunki on vilkas ja rauhallinen, ja kaupungilla on erittäin rikas historiallinen menneisyys. Tunnetuin historiallinen juhla on Las Hogueras - paperimassasta tehdyt suuret figuurit kuljetetaan saattueessa kaupungin halki ja lopuksi poltetaan ilotulitusten sinkoillessa taivaalle. Kaupungin asukasluku on 320.000.

Don Quijote

Kielikoulu on Don Quijotin yhteistyökoulu ja sijaitsee ihan keskellä kaupunkia Paseo de la Expalanadalla. Hiekkarannalle on matkaa noin kaksi minuuttia, Rabla Méndez Nunez -bussipysäkki on myöskin ihan koulun lähellä. Koulurakennus on tyypillinen paikallinen rakennus, jossa on kuusi tilavaa luokkahuonetta, tietokoneita opiskelijoiden käyttöön, ilmastointi ja ilmainen WiFi. Perhemajoitus on omassa huoneessa, puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen) sekä oma kylpyhuone.

Jos elämääsi kuuluvat välimerellinen ilmasto, aurinko ja hiekkarannat -tämä paikka on juuri sinulle.

Katso Alicanten video tästä

 

 

 

Espanja

Espanjassa asuu yli 47 miljoonaa ihmistä, espanjan kieli on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Espanja on perustuslaillinen monarkia, jossa kuninkuus periytyy. Maan pääkaupunki on Madrid (3,2). Espanjan historia on hyvin rikas ja maailmankuulut kuvataiteilijat kuten Velazquez, Goya, Picasso, Dali ja Miro eivät esittelyä kaipaa. Flamencotanssilla  ja -musiikilla on ihailijoita ympäri maailmaa ja kaikki muistavat kirjallisuudesta Cervantesin joka kirjoitti Don Quijote -romaanin, kirja on modernin eurooppalaisen romaanin merkkiteoksia.

Kansallisia vapaapäiviä 2018:1.1.,6.1.,30.3.,1.5.,15.8.,12.10.,1.11.,8.12.,25.12.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20+5
/10
1715
425
Tehokurssi 2A
20+5
/10+1
2085
595

Oppitunnin pituus 55 min. 

Tehokurssi 2  sisältää  5 oppituntia keskustelua .

Kurssit alkavat 2018: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3