Aikuisten kielikurssit - Argentiina - Buenos Aires, Cordoba 

Argentiina on Etelä-Amerikan toiseksi suurin maa. Maalla on yhteistä rajaa Chilen, Brasilian, Uruguayn, Bolivian ja Paraguayn kanssa. Vaikka maan talous on ollutkin viime vuosina kireällä, niin luonnon mykistävät ihmeet, elegantti pääkaupunki ja kulttuuri houkuttelevat maahan tuhansia vierailijoita vuosittain.

Buenos Aires

Buenos Aires on yksi maailman suurimmista metropoleista, asukkaita siellä on 2,9 miljoonaan. Sen kaduilla tanssitaan tangoa, tehdään ostoksia ja syödään kuuluisia argentiinalaisia pihvejä. Kaupunkikuvassa yhdistyvät modernit pilvenpiirtäjät siirtomaa-ajan rakennuksiin, upeat puistot ja aukiot tuovat tilan tunnetta kaupunkilaisille. Buenos Airesin nähtävyyksiä ovat muun muassa maailman suurin oopperatalo Teatro Colón, Catedral Metropolitana sekä suuri obeliski, joka sijaitsee Aveniva 9 de Julion varrella. Itse pääväylä on maailman levein katu - kaistoja on yhteensä 14! Kaupunkibussit tekevät liikkumisesta helppoa, samoin 5-linjainen metro.

Kielikoulu sijaitsee Palacio San Miguel-rakennuksessa, yhdessä arvostetuimmista rakennuksista kaupungissa. Koulussa on 20 tilavaa luokkahuonetta, kattoterassi, yhteisiä tiloja ja kahvila. Kaikki luokkahuoneet on ilmastoitu.

Perinteisen perhemajoituksen lisäksi tarjolla on asuntolamajoitus. Pyydä tarjous toimsitosta 010 666 5801.

Cordoba

Kaupunki on Buenos Airesin jälkeen toiseksi suurin. Cordobasta on noin 700 km Buenos Airesiin. Cordoba sijaitsee maan keskiosassa Andien läheisyydessä. Kaupungista löytyy kaunista arkkitehtuuria sekä 1600-luvulta peräisin olevat jesuiittakorttelit ja jesuiittakryptat.

Kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa noin viiden minuutin matkan päässä pääaukiosta (Plaza San Martin). Koulu on pienehkö ja sinne mahtuu 40 opiskelijaa samaan aikaan. Kuusi luokkahuonetta, yleisiä tiloja, kahvila, keittiö, Internet ja multimediahuone. Oppituntien välissä voi rentoutua terassilla ja ihailla upeaa näköalaa kaupungin yli. Koulun takapihalla on puutarha ja uima-allas.

Perinteisen perhemajoituksen lisäksi tarjolla on asuntolamajoitus.

 

Katso Argentiina video tästä

 

 

 

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

- opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Buenos Aires
 
 
 
 
Tehokurssi 2
25
/8
1490
585
Tehokurssi 3
35
/8
1660
670
Cordoba
 
 
 
 
Tehokurssi 2
25
/8
1220
445
Tehokurssi 3 
35
/8
1320
485

Oppitunnin pituus 45 min. 

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801. Cordoban majoitus ei sisällä ruokailuja sunnuntaina.

Kurssit alkavat 2018: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3