Aikuisten kielikurssit - Bolivia - Sucre

Bolivia on yksi köyhimmistä maista Etelä-Amerikassa, mutta maan rikas kulttuuri, Andien vuoristo sekä salaperäiset muinaiset kulttuurit tekevät maasta erittäin kiinnostavan. Boliviaa kutsutaankin Etelä-Amerikan Tiibetiksi!

Sucre on toinen Bolivian pääkaupungeista ja siellä on asukkaita 284.000. Sucren keskustan kapeat, ruudukkoon järjestetyt kadut heijastavat andalusialaista kulttuuria. Kulttuuri näkyy myös kaupungin taloissa, luostareissa ja kirkoissa. Sucre on Bolivian katolisuuden keskus. Kaupungin keskusta on melko pieni, joten helpoin tapa liikkua on kävellä. Kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat Casa de Libertad, jossa vuonna 1825 julistettiin Bolivian itsenäisyys, Palacio de la Glorieta, joka oli aikoinaan upea palatsi.

Don Quijote (yhteistyökoulu)

Kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä pääaukiota. Kouluun mahtuu samaan aikaan 40 opiskelijaa 15 luokkahuoneeseen. Koulussa on kaksi sisäpihaa, kiettiö, kaksi yleistä oleskelutilaa, ilmainen Internet ja El Café Quito-kahvila opiskelijoiden käytössä.

Perinteisen perhemajoituksen lisäksi tarjolla on asuntolamajoitus. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

 

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

Opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisä-
viikko/€
Tehokurssi 2
20
/5
1120
395
Tehokurssi 2A
20+10
/5+1
1365
535

Oppitunnin pituus 60 min. 

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3