Aikuisten kielikurssit - Costa Rica  - Santo Domingo de Heredia

Costa Rican tasavalta eli Costa Rica on 4,7 miljoonan asukkaan valtio Keski-Amerikassa. Sen rajanaapuri pohjoisessa on Nicaragua ja etelässä Panama. Idässä maa rajoittuu Karibianmereen ja lännessä Tyyneen Valtamereen. Pääkaupunki San Jose sijaitsee maan keskiosassa tierra templadalla.

Costa Rican viidakoissa elää harvinaisia kissaeläimiä ja apinoita, ja Costa Rica on suojellut enemmän pinta-alastaan kuin mikään muu valtio.

Santo Domingo de Heredia

Heredia sijaitsee lyhyen matkan päässä San Josesta, maan pääkaupungista. Heredian alue on yksi Costa Rican kauneimmista alueista ja asukkaita siellä on 36.000 . Kahvin viljely läheisillä kukkuloilla on alueen pääelinkeino. Vulkaaniset alueet, vesiputoukset, trooppiset metsät ja virtaavat joet antavat alueelle todellista voimaa!

Kielikoulu sijaitsee upeassa rakennuksessa San Joaquin de Floresin kaupungissa, jonka väkiluku on noin 10.000. Kaupunki on 1054 metriä merenpinnan yläpuolella. Koulussa on 21 luokkahuonetta, kokoushuone, kahvila, yleisiä tiloja, kirjasto ja trooppinen puutarha.

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko€
Tehokurssi 3
25
/8
1330
490
Tehokurssi 3A
37*
/8
1485
560

Oppitunnin pituus 55 min. * Sisältää viisi yksityistuntia viikossa.

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Perhemajoitus sisältää pelkän aamiaisen.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3