Aikuisten kielikurssit - Dominikaaninen tasavalta - Sosua tai Santo Domingo

Dominikaaninen tasavalta on pinta-alaltaan ja asukasluvultaan Karibianmeren toiseksi suurin valtio ja se käsittää pääosin Hispaniolan saaren itäosan, läntistä osaa hallitsee Haitin valtio.

Sosua sijaitsee saaren pohjoisosassa ja siellä on asukkaita noin 69.000. Paikka tunnetaan upeana sukelluspaikkana ja upeista rannoistaan. Sosuasta on 25 kilometriä matkaa Puerto Plataan, alueen pääkaupunkiin. Paikka on kansainvälinen, turvallinen ja erittäin siisti.  Saaren pääkaupunki on Santo Domingo ja sijaitsee saaren eteläisellä rannikolla. Vanhat siirtomaavallan aikaiset talot, vanha kaupunki, ranta sekä erittäin monipuolinen ja rikas kulttuuri viehättävät vierailijoita.

Don Quijote (yhteistyökoulu)

Kielikoulu (Sosua) sijaitsee kaupungin itäosassa,jota kutsutaan nimellä "El Batey". Sekä rannalle että kaupungin keskustaan on lyhyt kävelymatka. Koulua ympäröi trooppinen puutarha ja neljä terassia, joilla pidetään myös kielitunteja. Koulussa on ilmainen Internet, WiFi, yhteisiä pelejä ja mukava yhteinen tila. Santo Domingon kielikoulu sijaitsee "Zona Universitaria" vyöhykkeellä lähellä yliopistokampusta. Koulussa on terassi ja puutarha, kolme luokkahuonetta sisällä ja kaksi ulkona, tuulettimet katossa ja mahdollisuus vierailla yliopiston kirjastossa kadun toisella puolella.

 

Katso Dominikaaninen tasavalta video tästä

 

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/7
1150
420
Tehokurssi 3
30*
/7
1505
485
Yksityisopetus (2vk)
20
1
1550
-

Oppitunnin pituus 55 min. * Siältää viisi yksityistuntia viikossa.

Majoitus koulun yksiössä, sisältää aamiaisen (Sosua). Santo Domingo -ei aamiaista.

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3