Aikuisten kielikurssit - Equador - Montanita

Equador on saanut nimensä sijaintinsa mukaan: se sijaitsee päiväntasaajalla (equator). Maan naapureina ovat Kolumbia, Peru ja Tyynimeri. Maassa on maailman korkein toiminnassa oleva tulivuori, runsaasti trooppisia sademetsiä, syviä maan repeämiä ja värikkäitä markkinakaupunkeja. Maan olot ovat tällä hetkellä hyvin vakaat.

Montanita on hyvin erikoinen paikka ja kaikki siellä käyneet pitävät sitä turvallisena ja ystävällisenä, sitä kutsutuaan myöskin keitaaksi. Kylän rakennukset on tehty bambusta ja kadut olivat hiekkaa vielä muutama kuukausi sitten. Montanita on pieni ja siksi tutustut paikalliseen väestöön helposti. Päivittäisten kuulumisien vaihto sujuu iloisissa merkeissä.

Montanita Spanish School

Kielikoulu on rannalla ja sen tilat olivat alunperin yksityinen koti. Terassilta on mahtava näköala kristallinkirkkaaseen veteen, surffaus, snorklaus ja vedenalainen elämä ovat päivittäin tutustumisen kohteena. Retket Ila del Platalle - Galapagos-saarille ovat mahdollisia. Ratsastus rannalla, pilvisademetsiin tutustuminen, kylpylät ja hieronta - Montanita pystyy tarjoamaan tämän kaiken.

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/6
925
395
Yksityisopetus (2vk)
20
1
1050
-
Espanjaa+lääketiede
20
/6
1035
400
Espanjaa + Surffaus *
20+5
/6
1195
550
Explore Ecuador Travelling Classroom (4vk) Cuenca
20
/10
2220
-
Explore Ecuador - mukana Jungle Option (4vk)
20
/10
2350
-

Oppitunnin pituus 45 min. 

* Voit suorittaa PADI Open Water Qualification-tutkinnon. Min. 4 teoriajaksoa, 2 harjoitussukellusta, 2 avomerisukellusta.

** Kurssi alkaa tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa.

Majoitus  on omassa "cabanassa", sis. mukavuudet, ei ruokailuja (self-catering).

Explore Ecuador/Travelling Classroom: Montanita,  Manta, Quito, Cuenca.  Hinta sisältää opetuksen, matkustamisen, kaksi ateriaa päivässä, majoituksen  perheessä (Manta ) Quito ,Cuenca ja Montanita jaettu huoneisto,  sekä vapaa-ajanohjelman. Mahdollista yhdistää viikko kurssin päätteeksi jossain edellä mainituista kohteista lisähintaan 535 € tai Galapagos-saarilla. Tarkka aikataulu saatavilla toimistosta.

Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3