Aikuisten kielikurssit - Guatemala - Antigua

Guatemalan tasavalta eli Guatemala on noin 13,8 miljoonan asukkaan maa Väli-Amerikassa ja se on asukasluvultaan Keski-Amerikan suurin valtio. Sen rajanaapureita ovat Meksiko, Belize, Honduras ja El Salvador. Guatemalan nimi tarkoittaa ”puiden maata” ja noin puolet Guatemalan pinta-alasta onkin edelleen metsien peitossa.

Antigua, aikaisemmin tunnettu nimellä Guatemala, on hyvin kaunis kaupunki ja siellä on asukkaita noin 90.000. Kaupunki kuuluu UNESCOn maailman perintökohdelistalle, sillä kaupungin vanhat siirtomaa-ajalta peräisin olevat rakennukset ja kaupunkimiljöö ovat ainutlaatuisia. Katukuvaan kuuluvat kukkivat puutarhat, suihkulähteet, kahvilat ja monet ravintolat paikallisine herkkuineen. Antiguasta on helppo matkustaa tutustumaan muualle Guatemalaan.

Don Quijote (yhteistyökoulu)

Kielikoulu sijaitsee vain neljän korttelin päässä kauniista Plaza Centralista joka on kunnostettu ja sitä ympäröi upea puutarha. Osa kielitunneista pidetään puutarhassa ja koulussa on kahdeksan luokkahuonetta. Samaan aikaan opiskelijoita mahtuu noin 70.

 

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/8
920
295
Yksityisopetus (2vk)
20
1
1200
535

Oppitunnin pituus 55 min. 

Majoitus sisältää täysihoidon.

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3