Aikuisten kielikurssit - Kuuba 

Kuuban tasavalta on Karibialla sijaitseva saarivaltio, joka koostuu Kuuban pääsaaresta Isla de la Juventudista ja useista muista pienemmistä saarista. Kuuba sijaitsee Meksikon lahden ja Atlantin valtameren yhtymäkohdassa. Asukkaita Kuubassa on yli 11 miljoonaa. "Cuba" nimitys on peräisin tainointiaanien sanasta "cubao" joka tarkoittaa"hedelmällistä ja yltäkylläistä maata".

Havana

Havannassa on asukkaita noin 50.000. Kaupunki on hyväksytty UNESCOn maailman monumenttien perintökohdelistalle. Kaupunki kehittyy pikku hiljaa. Havannan kaupunkia pitää osata arvostaa. Kuvauksellinen Playas del Este ja kuuluisa Malecón bulevardi, jota pidetään Havannan olohuoneena, kuuluvat tutustumiskohteisiin.

Don Quijote (yhteistyökoulu)

Kielikoulu täällä ei toimikaan perinteisessä rakennuksessa, vaan oppitunnit pidetään opettajan kotona, isäntäperheesi luona tai muutama pienryhmäkurssi kulttuurikeskuksessa (Trinidad). Valitsitpa minkä tahansa opetuspaikan, niin opit espanjaa paikallisten ympäröimänä erittäin kokeneiden opettajien johdolla. Kuuban muut koulut sijaitsevat Santiago de Cubassa ja Trinidadissa. Perhemajoituksen lisäksi mahdollisuus majoittua asuntolaan.   

 

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/3
1470
485
Tehokurssi 3
20+5
/3+1
1545
510
Tehokurssi 3A
20+10
/3+1
1615
545

Oppitunnin pituus 50 min. 

Hinnat eivät sisällä lentoja - pyydä tarjous 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019 Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3