Aikuisten kielikurssit - Madrid

Madrid on Espanjan pääkaupunki ja se sijaitsee Espanjan keskiosassa Kastilian rajavuoriin kuuluvan Sierra de Guadarraman eteläpuolella. Asukkaita kaupungissa on noin 3,2 miljoonaa. Kaupunki on 655 metrin korkeudella merenpinnasta ja siten Euroopan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Andorra la Vellan jälkeen. Alueella vallitsee Välimeren mannerilmasto, jolle on ominaista viileät talvet ja kuumat kesät.

Eureka

Kielikoulu on perustettu vuonna 1988 ja se toimii Madridin keskustassa vanhassa historiallisessa rakennuksessa, joka on remontoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Lähellä ovat kaikki tärkeät nähtävyydet ja museot. La Puerta del Sol sijaitsee noin 50 metrin päässä.

Opettajilla on yliopistollinen loppututkinto ja opettajat ovat tottuneet opettamaan espanjaa ulkomaalaisille. Opetusmetodi on nk. direct contact -metodi, joka takaa tehokkaan oppimisen ja hyvät tulokset. Luokkahuoneet on äänieristetty ja ilmastoitu, modernit opetusta tukevat laitteet löytyvät kaikista luokkahuoneista. Ilmainen internet on opiskelijoiden käytössä, samoin kirjasto ja videohuone. Koulu tuottaa itse opetusmateriaalin.

Perhemajoituksen lisäksi on mahdollista majoittua koulun omiin huoneistoihin, jotka sijaitsevat joko samassa rakennuksessa tai samalla kadulla. Paketti sisältää yhden aktiviteetin viikossa, muut vapaa-ajanohjelmat voit itse valita ja maksaa paikan päällä.

 

Don Quijote

Don Quijote -kielikoulu tuli tutuksi suomalaisille TV:n katselijoille Talo Espanjassa -kieliohjelman kautta. Ohjelma nimittäin kuvattiin Don Quijoten Salamancan koulussa.

Koulu on yksi johtavista espanjan kielen kouluttajista: opetuksen taso on korkea, alan ammattilaiset opettajina ja lisäksi koulu tuottaa osan opetusmateriaalista itse. Kaikissa kouluissa on samat kielikurssiohjelmat. Lisäksi opetustilat ovat todella toimivat ja opiskelijoille tarjottava vapaa-ajanohjelma monipuolinen.

Kielikoulu sijaitsee Madridissa, Liria Palacen vieressä historiallisessa rakennuksessa, viiden minuutin kävelymatkan päässä Gran Viasta ja Plaza de Españasta. Luokkahuoneita on kolmessa kerroksessa, yhteisiä oleskelutiloja samoin. Koko rakennus on ilmastoitu ja kaikkien on mahdollista päästä Internetiin ilmaiseksi (WiFi).

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat - 2 viikkoa (ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
25*
/8
1675
475
Tehokurssi 3
30*
/8
1900
580
Työelämän kurssit
 
 
 
 
Business Teho 2  20+10 /4 2785 -
Yksityisopetus (2 vk)
20
1
2050
-
 

Oppitunnin pituus 55 minuuttia. 

* 5 oppitunnin sisällön voit valita: puhumisen harjottelu, työelämän espanja, kulttuuri, historia ja taide. Tehokurssi 3 sisältää 20 oppituntia yleisespanjaa, viisi oppituntia kulttuuripainotteista ja 5 pienryhmässä (max 4).

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin. 

 

 

Espanja

Espanjassa asuu yli 47 miljoonaa ihmistä, espanjan kieli on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Espanja on perustuslaillinen monarkia, jossa kuninkuus periytyy. Maan pääkaupunki on Madrid (3,2). Espanjan historia on hyvin rikas ja maailmankuulut kuvataiteilijat kuten Velazquez, Goya, Picasso, Dali ja Miro eivät esittelyä kaipaa. Flamencotanssilla  ja -musiikilla on ihailijoita ympäri maailmaa ja kaikki muistavat kirjallisuudesta Cervantesin joka kirjoitti Don Quijote -romaanin, kirja on modernin eurooppalaisen romaanin merkkiteoksia.

Kansallisia vapaapäiviä 2019 7.1.,28.2.,19.4.,1.5.,15.8.,19.8.,9.9.,1.11.,6.12.,9.12.,25.12.

KOKONAISPALVELUHINTA (EUREKA)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/8
1620
450
Tehokurssi 3
30
/8
1745
490
Tehokurssi 3A
20+5
/8+1
1945
590-

Oppitunnin pituus 55 min. 

Majoitus: 1-hh/jaettu huoneisto lisähintaan 120€/2vk (Koulun huoneisto), Studion/yksiön lisähinta 120 €/vk. Majoitukset eivät sisällä ruokailuja.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3