Aikuisten kielikurssit - Mexico - Oaxaca - Playa del Carmen

Meksikon yhdysvallat eli Meksiko on Pohjois-Amerikan eteläosassa sijaitseva yli 100 miljoonan asukkaan maa, jonka rajanaapureita ovat Yhdysvallat, Belize ja Guatemala. Maan pääkaupunki on México, josta käytetään usein myös englanninkielistä versiota Mexico City. Meksiko on asukasluvultaan maailman suurin espanjankielinen maa. Se on Pohjois-Amerikan maista pinta-alaltaan kolmanneksi ja asukasluvultaan toiseksi suurin.

Oaxaca sijaitsee Meksikon keskuslaaksossa ja se on otettu UNESCOn maailman perintökohdelistalle ihan siksi että kaupungissa on siirtomaa-ajalta peräisin olevia rakennuksia ja arkeologinen keskus Monte Albán. Oaxaca on tunnettu myös artisaaniyhteisöistään. Asukkaat kuuluvat ainakin kymmeneen eri etniseen ryhmään ja tämän huomaa kaduilla musiikista, tanssista, kielestä ja ruokakulttuurista.

Playa del Carmen

Paikka tunnetaan  nimellä "playa" ja on Karibian meren rannalla oleva kalastajakylä. Cancuuniin on matkaa noin 35 minuuttia ja Tulumiin noin 40. Tämä on hieno paikka tutustua meksikolaiseen kulttuuriin ja Maya-ihmisiin. Täällä kokoontuvat ihmiset eri puolelta maailmaa rentoutumaan ja viettämään aikaa.

Don Quijote (yhteistyökoulut)

Kielikoulu (Oaxaca) sijaitsee vain kahden korttelin päässä 1600-luvulla rakennetusta Santo Domingon nunnaluostarista ja neljän korttelin päässä Zócalosta eli toisin sanoen aivan kaupungin keskustassa. Rakennus on vanha siirtomaa-ajalta peräisin oleva yksityinen koti, jonka paksut seinät pitävät luokkahuoneet viileinä. Playa Del Carminin kielikoulu sijaitsee kuuden korttelin päässä valkoisista hiekkarannoista. Oppitunteja pidetään myös ulkona koulun omassa trooppisessa puutarhassa. Kolmas kielikoulu sijaitsee Guanajuatossa (1,9 km merenpinnan yläpuolella). Jos tämä kiinnostaa niin pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

 

Katso Playa Del Carmen video tästä

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/8
1205
495
Tehokurssi 3
25*
/8
1495
620
Tehokurssi 3A
20+10
/8+1
1505/1650**
 

Oppitunnin pituus 55 min. 

*) 5 oppitnnin sisällön voit valita: puhumisen harjoittelu, liike-elämän epanjaa, kulttuuri, historia, taide

**) Playa del Carmenin hinta

Hinta ei sisällä lentoja. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3