Aikuisten kielikurssit - Peru - Cusco

Perun tasavalta on valtio Etelä-Amerikassa. Sen rajanaapureita ovat Ecuador ja Kolumbia pohjoisessa, Brasilia idässä, Bolivia kaakossa ja Chile etelässä. Maan länsipuolella on Tyyni Valtameri.

Cusco on vanhin kaupunki koko läntisellä pallonpuoliskolla ja siellä on asukkaita noin 384.000. Se on rakennettu vuoristoiselle seudulle ja oli kerran Inka-kulttuurin kukoistava pääkaupunki. Sekä asukkaat että vierailijat pitävät Cuscoa vaikuttavimpana perulaisena kaupunkina, sillä siellä on säilynyt sekä inkalaista että espanjalaista arkkitehtuuria. Myös kaupungin historia on vertaansa vailla. Täältä on helppo lähteä tutkimaan Perua tarkemmin, sillä Macchu Picchun rauniot ja Inka Trail sijaitsevat täällä. Sekä yöt että päivät ovat viileitä johtuen kaupungin korkeasta sijainnista.

Don Quijote (yhteistyökoulu)

Kielikoulu sijaitsee vain korttelin päässä kaupungin keskustan pääaukiosta Plaza del las Armas. Luokkahuoneita on 25, tilava yleinen tila sekä aurinkoinen terassi.

 

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on maanosa läntisellä pallonpuoliskolla Tyynenmeren ja Atlantin välissä. Mantereen pinta-ala on noin 17,8 miljoonaa neliökilometriä ja peittää noin 3,8% maan koko pinta-alasta. Asukkaita mantereella on noin 385 miljoonaa ja suurin valtio on Brasilia. Espanjaa voi opiskella Argentiinassa, Boliviassa,Chilessä, Costa Ricassa (Keski-Amerikka), Ecuadorissa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Guatemalassa, Meksikossa (Keski-Amerikka), Perussa.

Kansallisia vapaapäiviä: koska jokaisella maalla on omat kansalliset vapaapäivät niin tarkista ne toimistosta (010 666 5801).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/6
935
310
Tehokurssi 3A
20+10
/6+1
1180
400

Oppitunnin pituus 55 min. 

Perhemajoituksen lisäksi (puolihoito)  tarjolla asuntolamajoitus. 

Hinta ei sisällä lentoja, mutta kylläkin lentokenttäkuljetuksen saavuttaessa. Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3