Aikuisten  kielikurssit - Palermo

Palermon mahtava rantaviiva, sen miljoona lämminsydämistä asukasta ja melkein täydellinen ilmasto tekevät Palermosta ihanteellisen paikan ympäri vuoden. Palermon kallioinen rantaviiva ja sen pitkälle ulottuvat hiekkarannat turisteineen ja vastakohtana lähes koskemattomana pysynyt luonto kannattaa kokea. Eksoottinen, melkein trooppinen kasvillisuus kaunistaa saarta. Asukkaita täällä on noin 655.000.
Kaupunki on kulttuurillisesti eläväinen ja tästä esimerkkeinä toimivat muun muassa kaunis teatteri, The Massimo theatre, joka on kolmanneksi vanhin maailmassa, Kreikkalaiset temppelit (lähes koskemattomat) kuten myös arabialainen ja bysanttilainen arkkitehtuuri ympäri kaupunkia.

ILS - Italian Language School

ILS -kielikoulu on perustettu jo vuonna 2001 ja kuuluu kielikoulujen eliittiin. Koulun  opetuksen keskeinen päämäärä on kommunikoinitaitojen kehittäminen unohtamatta kuullun ymmärtämistä, lukemista ,kielioppia tai kirjoittamista. Harjoiuksissa pyritään ottamaan huomioon opiskelijan omat tavoitteet. Opettajat ovat italialaisia, yliopistotutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia.

Kielikulu sijaitsee kaupungin keskustassa historiallisen Ravetto -rakennuksen 1. kerroksessa. Luokkahuoneet ovat valoisia ja tilavia ja niissä on modernit opetusta tukevat multimedialaitteet. Lisäksi 20 pc:tä, luentosali, tilava oleskelutila, kirjasto ja kahvi- ja virvoitusjuoma-automaatteja.

Perinteisen perhemajoiutksen lisäksi voi vuokrata yksiön (1-2 henkeä), lisähinta on 100€/vk.

Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan.

 

 

 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

Kansallisia vapaapäivä 2018/koulu on kiinni näinä päivinä: 6.1.,29.3.-3.4.,25.4.,30.4.,1.5.,15.5.,1-2.6.,24.6.,14-15.8.,

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi Oppitunteja/vk Ryhmäkoko Hinta/€ Lisäviikko/€
Tehokurssi 2 20 /15 1790 535
Tehokurssi 3 25 /15 2195 710
Yksityisopetus (1vk) 24 1 1905 -

Oppitunnin pituus 60 min. 

Yksiö/studiomajoitus (1-2 henkeä), lisähinta on 100€/vk. Perhemajoituksessa oma kylpyhuone, lisähinta 40€/vk, erikoisruokavalio, lisähinta 30€/vk.HInnat sisältävät lentokenttäkuljetuksen menomatkalla.

Kurssit alkavat 2018 Kurssit alkavat aina maanantaisin 

Powered by Aava 3