Aikuisten kielikurssit Torino

Pohjois-Italiassa, lähellä Ranskan rajaa sijaitseva Piemonten alueen pääkaupunki on Euroopan mielenkiintoisimpia tutustumiskohteita. Arkkitehti  Le Corbusier luonnehti Torinon sijaintia maailman kauneimmaksi, ja arkkitehtuurinsa johdosta se tunnetaan Euroopan barokkiajan pääkaupunkina. Filosofi Nietzsche viihtyi yli sata vuotta sitten kaupungin  upeissa " Grande Cafe" -tyylisissä kahviloissa, jotka edelleenkin ovat voimissaan ja suosituimpia kuin koskaan. Ilmasto suosii matkailijaa ympäri vuoden ja torinilaoset vastaanottavat vieraat ystävällisesti. Asukkaita täällä on noin 870.000.

ChiaoItaly

Kielikoulu on perustettu vuonna 2008 ja  se on erikoistunut opettamaan italiaa ja maan kulttuuria ulkomaalaisille. Koulun ovat akkreditoineet ASIL, AIL sekä Eduitalia. Opettajat käyttävät opettamisessaan nk kommunikatiivistä lähestysmistapaa eli kieltä puhutaan tunneilla mahdollisimman paljon ja opetusmateriaali on suunniteltu mielenkiintoiseksi ja haastavaksi. Yhtenä tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat paikallisiin ihmisiin  erilaisten tutustumiskäyntien ja vapaa-ajanohjelman kautta. Jos kuulut Italian viinien ja ruuan ystäviin niin koulu on suunnitellut  erityistä ohjelmaa juuri tätä silmällä pitäen.

 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

Kansallisia vapaapäiviä 2019:22.4.,1.5.,15.8.,1.11.,23.12.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

20

/10

1495

420

Tehokurssi 3

25

/10

1555

460

Tehokurssi 3A

25

3-4

1785

540-

Yksityisopetus

20

1

1770

-

Oppitunnin pituus 45 minuutia.

Perhemajoitukseen sisältyy pelkkä aamiainen. Muita majoitusvaihtoehtoja ovat huoneisto keskustassa tai keskustan ulkopuolella. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800. 

Kurssit alkavat 2019: kurssin voi aloittaa aina maanantaisin

Powered by Aava 3