Aikuisten kielikurssit - ranskan kieli

Olemme järjestäneet aikuisten kielikursseja jo 40 vuotta ulkomailla!

Kielten opiskelun Suomessa toi mukanaan peruskoulu vuonna 1968 - silloinen presidentti Koivisto sääti että kouluissa opiskellaan kahta vierasta kieltä. Tähän mennessä kansa oli jaettu kahtia: vieraita kieliä osaaviin ja niitä osaamattomiin. Oppikouluun menijät alkoivat opiskella vieraita kieliä ja kansakouluun jäävät saivat elämässään tulla toimeen omalla kielellään.

Onneksi tilanne on muuttunut ja nykyään jokainen joka haluaa voi lähteä ulkomaille opiskelemaan kieliä. Siihen tarvitaan motivaatiota ja kiinnostusta uusia kulttuureja kohtaan. Uusi kieli avaa uuden ikkunan ihan uuteen maailmaan ja samalla auttaa ymmärtämään toisen ajattelua. Mitä paremmin tunnemme muita kultuureja, sitä helpompi on olla yhteistyössä muualla asuvien ihmisten kanssa: yksi ihminen antaa kasvot koko kansakunnalle!

TR-Kielimatkojen pääpaino on yhä edelleen kokonaispalvelun tarjoamisessa edulliseen kokonaishintaan sisältäen opetuksen, majoituksen, matkat ja konsultoinnin. Yksityiset kielikoulut yhteistyökumppaneina takaavat jatkuvan laadun tarkkailun ja opetushenkilökunnan koulutuksen. Lähes kaikki koulut soveltavat EU:n kielitaitoasteikkoa, joten kielitaidon arviointi tapahtuu samojen kriteereiden mukaisesti.

Kielitaidon ylläpitäminen on elämän pituinen haaste! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uuden kielen opiskelu tai kohentaa vanhaa.

TR-Kielimatkojen ranskan kielen kursseja järjestetään Ranskassa ja Guadeloupessa. Valittavana on Karibian meren eksotiikkaa, suurkaupungin säpinää ja välimerellistä rentoa rantalomaa.Kurssikohteet on valittu siten, että mielenkiintoista näkemistä ja kokemista riittää. Kaikkia on ajateltu ja valinnan varaa on. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio! Perhemajoituksen lisäksi lähes kaikissa kohteissa voi majoittua asuntolaan, jaettuun huoneistoon, yksiöön tai hotelliin.

Ranskan kieli

Ranskaa äidinkielenään puhuu noin 109 miljoonaa ihmistä; sitä vieraana kielenä puhuvat mukaan laskien noin 264 miljoonaa ihmistä maailmassa. Eli toisena vieraana kielenä sitä puhuu yli 150 miljoonaa ihmistä.

Ranska on yksi EU:n ja YK:n virallisista kielistä ja kansainvälisen postin virallinen kieli. Lisäksi se on monien kansainvälisten järjestöjen kieli kuten esimerkiksi Afrikan Unioni, ETYJ, Euroopan neuvosto, Euroopan yleisradioliitto, Kansainvälinen Olympiakomitea, Maailman kauppajärjestö, NATO ja OECD.

Kokonaispalvelumme sisältää:

  • kielikurssin

  • majoituksen 

  • matkat

​Kielikurssista... majoitusvaihtoehdoista....matkoista... pyydä lisätietoa toimsitosta 010 666 5800.

Powered by Aava 3