Kielikurssit työelämän tarpeisiin

Työelämässä tarvitaan monenlaisia kielikursseja: eri alojen ammattilaiskurssit kuten opettajat, juristit, lentäjät, viranhaltijat, sairaanhoitajat, lääkärit. Kurssit liike-elämän eri tilanteisiin kuten neuvottelutaito, kommunikointi, eri alojen sanastot, kulttuurin tuntemus ja kohteliaisuussäännöt. Lisäksi yleiskielen kurssit, joilla paneudutaan kommunikoinnin sujuvuuteen ja keskustelutaitojen hiomiseen, kuullun ymmärtämiseen ja sanaston kehittämiseen.

Työelämän kielikurssien suosio kasvaa koko ajan ja samoin myös tarjonta: on pysyttävä kansainvälisen kehityksen mukana ja pystyttävä puhumaan samaa kieltä muiden kanssa.

Kyse ei ole pelkästään kielitaidon kohentamisesta vaan myöskin kulttuurien välisten erojen tuntemisesta, sosiaalisesta ympäristöstä ja oman erityisen osaamisen viemisestä seuraavalle tasolle. Yleiskieli on perusta, jolle rakennetaan erityisosaamista.

Voit opiskella miniryhmässä, saada yksityisopetusta, valita päivittäiseen työhösi liittyvän teeman, yhdistää kursseja, valita kurssin joka kestää vain 82 tuntia mutta on erittäin intensiivinen ja kompakti. Tässä esiteltyjen kurssihinnat löydät jokaisen kouluesittelyn yhteydessä. Uutena kokonaisuutena olemme ottaneet opettajien (ERASMUS) ja muun henkilökunnan kielikurssit ohjelmaamme. 

Työelämän kielikursseja tarjoavat kielikoulut

TR-Kielimatkat on valinnut yhteistyökumppaneikseen yksityisiä kielikouluja, joiden opetusmetodit ovat tehokkaita, opettajat alansa ammattilaisia ja lisäksi opiskelija on kaiken suunnittelun  keskipisteenä – tarveanalyysi tehdään kaikille ja ennen kurssin alkamista määritellään yhdessä tavoitteet. Lisäksi tavoitteiden saavuttamista seurataan koko kurssin ajan.

IH – International House - London

Language that works! IH-London on moderni kielikoulu, joka perustettiin 60 vuotta sitten. Koululla on oma Executive Centre, jossa kokeneet liike-elämän asiantuntijat voivat parantaa englannin kielen tasoansa tukenaan moderni tekniikka. Oleskelutilat ovat valoisat ja rauhalliset ja sieltä löytyy myös tiloja, joissa voit ottaa soittaa tai lähettää sähköposteja. Kaikki kurssit sisältävä seuraavat asiat: ennakkotestaus/tarvanalyysi, tervetuliaislounas, Executive Social Programme events (vapaa-ajanohjelma), opetusmatriaali, kahvitarjoilu, henkilökohtainen ohjaus, koulun pc:t käytössä, WiFi, hienostunut ”follow-you” prittausohjema jolla voi printata aineistoa omasta puhelimestasi tai koulun tietokoneilta, osallistumistodistus sekä mahdollisuus suorittaa erilaisia kielitestejä (BULATS –Business Language Testing Service) Listening & Reading test, Cambridge University for Business, industry and commerce. 

Tämän linkin kautta pääset katsomaan Lontoon kielikouluja (IH, OISE,London School of English,LSI,)

/aikuisten-kielikurssit/englannin-kieli/lontoo/

OISE –kielikoulut

Ensimmäinen OISE-kielikoulu perustettiin Oxfordiin vuonna 1978 ja nyt kouluja on yhteensä yhdeksän eri puolella maailmaa. Kaikissa kouluissa on samanlainen kurssiohjelma. OISE-kurssit on suunniteltu ilman kompromisseja. Asiakkaiden erilaiset kielenkäyttötilanteet otetaan huomioon yksilöllisesti kun oppitunteja suunnitellaan. Kaiken päämääränä on lisätä asiakkaan itseluottamusta kielen käyttöön, virheettömyys seuraa sitten melkein itsestään! Itseluottamusta kehitetään erilaisten harjoitusten avulla sellaiseksi että esimerkiksi kokouksissa et  jää altavastaajaksi vaan osallistut samanarvoisena englannin kielen puhujana. OISE-kielikoulut kannustavat aktiiviseen harjoitteluun muiden kielikurssilaisen kanssa, opettajat ovat eri alojen asiantuntijoita ja motivoituneet tekemään oppitunneista mielenkiintoisia ja vuorovaikutteisia. Ja koska opiskeluryhmät ovat kansainvälisiä ja opiskelijoiden taustat erilaisia niin verkottuminen on helppoa. OISE-koulujen kurssit on suunnattu tämän päivän asiantuntijoille: English for professional Use, English for Universal Communication, Tehokurssi 2 (Quatorial), Tehokurssi 3 (Quatorial +Tutorial), yksityisopetus (Tutorial). 

Koulut sijaitsevat: Lontoo, Oxford, Cambridge, Bristol, Boston, Paris

 

LSI – Language Studies International – Premium Courses

LSI-kielikoululla on jo 50 vuoden kokemus asiantuntijoiden valmentamisessa ja työelämän kielikurssien järjestäjänä. Ohjelma sisältää yksityisopetusta sekä opiskelua pienryhmissä, asiakkaan tarpeet ovat kielikurssin suunnittelun lähtökohtana. Koulun opettajat käyttävät alan viimeistä tekniikkaa opetuksessa ja yhdessä  asiakkaan kanssa tehdään yksityiskohtainen opetussuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulun ohjelmassa ovat seuraavat kurssit: One-to-One (yksityisopetus), pienryhmäopetus (4), 9 Days Compact Course, pienryhmäopetus + yksityisopetus.

Koulut sijaitsevat: Lontoo, Brighton, Cambridge, New York, Boston, San Diego, San Francisco/Berkeley, Toronto, Vancouver,Auckland, Brisbane, Paris, Zürich

The London School of English

Kielikoulun 100-vuotisjuhlat pidettiin vuonna 2012, joten koulu oli ensimmäinen englantia ulkomaalaisille opettanut koulu Englannissa. Koulun kurssiohjelma on vuosien saatossa kehittynyt ja erikoistunut huomattavasti. Opetustilat sijaitsevat Kensingtonin alueella Holland Parkissa omassa rakennuksessa. Toinen koulu sijaitsee Canterburyssa – Canterbury Training Centre. Koulu työskentelee tiiviisti myös EU:n kanssa kehittäen opetusmetodeja sekä oppimateriaalia. English for Public Sector -kielikurssi on tarkoitettu EU:n kanssa työskenteleville  virkamiehille sekä muille EU:n kanssa työskenteleville. 

Kurssit on tarkoitettu kokeneille ammattilaisille: osallistujat ovat olleet työelämässä jo useita vuosia. Pääpaino on kommunikointitaitojen kehittämisessä tasolle jolla päivittäinen työnteko sujuu helposti. Koska jokainen erikoiskurssi tuo yhteen samanlaisen taustan omaavia kansainvälisiä ammattilaisia tai samassa asemassa toimivia ammattilaisia niin verkottuminen on osa kielikurssia. Opetus on monipuolista ja tehokasta, opettajat ovat oman alansa huippuja. Koulun ohjelmaan kuuluvat seuraavat kurssit: Johtotason Tehokurssi 3, Communicating Effectively in English, English for Public Sector, English for Human Resources, English for Bankers, English for Commercial Lawyers, Lecturing Skills in English, Medical English, Communication Skills for Professionals, Legal English for Youg Lawyers, Technical English. 

 

Regent Language Training - London-Oxford-Cambridge-Brighton-Edinburgh

Regent-kielikoulut toimivat erittäin tehokkaasti ja harjoittelulla ja opiskelijoiden aktiivisuudella on iso merkitys opetusohjelman läpiviemisessä. Työelämän kurssia kutsutaan nimellä  English World ClasSIX - ryhmän koko on max 6/12: 15 tuntia pienryhmässä ja 10 tuntia 12 opiskelijan ryhmässä. English World Combination -kursseissa ryhmäopetukseen voi yhdistää yksityisopetusta.

 

Lisäksi seuraavissa kouluissa on tarjolla kursseja työelämän tarpeisiin joko ryhmässä tai sitten yksityisopetuksena. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800

Basil Baterson  - EDINBURGH  , The Horner  School of English – DUBLIN ACET –CORK

Idiom – NIZZA, Institut de Francais - VILLEFRANCHE SUR MER

Inlingua –BERLIN

Scuola Leonardo da Vinci - ROOMA, MILANO,FIRENZE, Scuola Palazzo Malvisi –RAVENNA ,BAGNO DI ROMAGNA

Eureka –MADRID, Don Quijote- Madrid, Barcelona, Salamanca, Malaga

Extra Class –PIETARI

Kyoshin Language Academy  –TOKIO

Mandarin House – PEKING, SHANGHAI, GUANZHOU, HONG KONG

 

Powered by Aava 3