Koululaisten kesäkurssit 2019- Benalmadena

Kaikki sisältyy hintaan!

Benalmadena sijaitsee Costa del Solin rannikolla noin 12 km päässä Malagasta. Benalmadena oli aikoinaan aktiivinen kalastajakylä, josta on kasvanut 50.000 ihmisen kaupunki. Kaupunki on turvallinen ja tarjoaa urheilusta kiinnostuneille kaikkea mahdollista uimisesta luisteluun, sukelluksesta purjehdukseen. Jos rantaelämä alkaa kyllästyttämään, niin Malagaan pääsee kätevästi paikallisbussilla.

Colegio Maravillas (13-17-vuotiaat)

Colegio Maravillas -kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa modernin rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Koulussa on 13 valoisaa luokkahuonetta, kirjasto ja multimediakeskus opiskelijoiden käytössä. Lisäksi koulussa on 600 neliön katettu terassi sekä pieni kahvila opiskelijoiden käytössä.

Kielikurssi: 15 à 60 minuuttia viikossa (=20 à 45 minuutin oppituntia viikossa), ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin.

Vapaa-ajanohjelma: neljänä iltapäivänä liikunnallista ohjelmaa kuten lentopalloa, koripalloa, uimista, sulkapalloa, pöytätennistä, flamenco-tansseja sekä tanssitunteja, keramiikan tekotunteja. Vierailu Aqualandiin, vuoristorataan sekä tututumista paikallisiin nähtävyyksiin. Yksi puolipäiväretki viikossa kohteena Nerja, Malaga, Marbella tai Mijas. Yksi kokopäiväretki viikossa lauantaina esimerkiksi Rondaan, Granadaan, Sevillaan tai Cordobaan. Sisäänmpääsymaksut sisältyvät hintaan. Lisäksi kolmena iltana järjestettyä ohjelmaa kuten elokuvailta, käynti Tivoli World Amusement Park-puistossa, limudisco, urheilukilpailuja etc.

Majoitus: paikallisessa isäntäperheessä, 2-h huoneessa,täysihoidossa  (aamiainen ja päivällinen perheessä, lämmin lounas koulun kahvilassa viikonpäivinä). Jos lähdet ystäväsi kanssa, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.

Lennot: Helsinki-Malaga-Helsinki, turistiluokka. Menopäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai. Lentokenttäkuljetukset Malagasta kohteeseen sisältyvät pakettiin.

 

Katso Benalmadena video tästä

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

15

/15

2100

610

Oppitunnin pituus 60 min. 
Erikoisruokavalio: 20€/vk
Kielikurssi ja golf (8t) -lisähinta kahdelta viikolta 240€. (Benalmadena Golf Club 9 holes).Kurssi sopii  aloittelijoille ja vähän pelanneille.(1.7.-16.8.)

Kurssit alkavat 2019: 10.6.,17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7.,5.8.

Powered by Aava 3