Koululaisten kesäkurssit 2019 - Cadiz

Cadiz sijaitsee Andalusian länsirannikolla ja monet pitävät kaupunkia Euroopan vanhimpana. Legendan mukaan Cadizin perustaja oli itse Herkules, mutta historioitsijat ovat foinikialaisten kannalla.

Cadiziin on helppo tutustua joko rantaviivaa tai sokkeloisia katuja pitkin. Barokkityylisen Catedral Nuevan tornista näkee koko kaupungin. Länsikärjessä on kaksi linnaketta, joista erityisesti Castillo de Santan Catalina on tutustumisen arvoinen. Vanhakaupunki pitää sisällään lukuisia vanhoja plazoja (aukioita) ja keskeisin kohde on Torre Tavira -kaupungin vanha vahtitorni. Playa de Santa Maria del Marin hiekkaranta on yksi parhaimmista.

CLIC (15-17-vuotiaat)

Kielikurssi: 25 oppitutia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 12 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin. Ryhmät ovat kansainvälisiä.

Vapaa-ajanohjelma: päivittäin aktivieetteja -vierailuja kiinnostaviin kulttuurikohteisiin ja urheilua. Yksi puolipäiväretki sekä yksi kokopäiväretki viikossa sisältyvät hintaan. Tarkka ohjelma annetaan paikan päällä.

Majoitus: perheessä, 2-h huoneessa, täysihoidossa (aamiainen, lounas, päivällinen).

Matkustaminen: lennot Helsinki-Cadiz-Helsinki, turistiluokka, lentokenttäkuljetukset kohteessa sisältyvät hintaan. Sekä meno- että paluupäivä on sunnuntai.

Katso Cadiz video tästä

 

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä

-koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2

25

/12

2310

550

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7.,22.7., 29.7.,5.8.

Powered by Aava 3