Koululaisten kesäkurssit 2019 - Malaga

Malaga sijaitsee Andalusiassa eteläisessä Espanjassa. Täällä voit tutustua Espanjan kuuluisaan Flamenco-tanssiin, valkoisiin kyliin (pueblos blancos), Maurilaisiin palatseihin, siniseen taivaaseen ja mereen, historialliseen kaupungin keskustaan ja espanjalaiseen elämäntapaan! Lämpö, eksoottinen luonto ja andalusialaiset ihmiset toivottavat sinut tervetulleeksi! Picasson syntymäkoti sijaitsee Malagassa. Mikä olisikaan parempi paikka opiskella espanjaa!

Don Quijote

Kielikoulu on juuri muuttanut upeaan  1800-luvulla rakennettuun andalusialaiseen palatsiin kaupungin keskustaan. Lähin naapuri on Picasson museo sekä Carmen Thyssen museo. Koulussa on 22 valoisaa ja tilavaa luokkahuonetta  ja niissä  kaikissa  on parveke. Lisäksi yleiset oleskelutilat on hyvin sunniteltu ja myöskin ne  toimivat. Sisäpihalla on pylväiden ympäröimä patio rentoutumista varten. Tämä koulu sopii niille jotka haluavat nauttia kaupunkielämästä lähellä rantaa, sillä ranta on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Vapaa-ajan ohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä. Lentokenttäkuljetuken voi varata ennakkoon, hinta 90€.

 

Katso Malaga video tästä

 

 

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi  2

20

/10

1750

540

Tehokurssi 2A

20+2

/10

1790

550

Oppitunnin pituus 55 min. 

 Kurssit alkavat 2019:  kurssin voi aloittaa aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3