Koululaisten kesäkurssit 2019 - Sevilla

Sevilla on Andalusian pääkaupunki ja kulttuurin keskipiste. Kaupunkia halkoo Guadalquivirjoki ja muutenkin sieltä löytyy paljon katseltavaa ja maisteltavaa.

Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on katedraali, jonka torniin voi kiivetä katsomaan mahtavia näkymiä. Plaze de Espana ja Maria Luisa Park ovat paikkoja joissa on mukava kävellä ja nauttia. Santa Cruz-kortteli kapeine katuineen ja sokkeloineen on vierailemisen arvoinen -kahvilat, pienet kaupat ja villi meininki ovat osa Sevillaa. Kaupunki tunnetaan myös flamencon ja tapasten syntypaikkana.

CLIC (15-17-vuotiaat)

CLIC-kielikoulu on yteistyökumppanimme täällä. Koulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kielikurssi: Tehokurssi 2 - 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, välissä toki lounastauko. Ryhmän koko on max 12 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin. Ryhmät ovat kansainvälisiä.

Vapaa-ajanohjelma: monipuolinen ja sisältää päivittäin aktiviteetteja, kuten vierailuja kulttuurikeskuksiin, urheilua ja tapahtumia. Yksi puoliväiväretki ja yksi kokopäiväretki viikossa. Tarkka ohjelma jaetaan paikan päällä.

Majoitus: perheessä, 2-h huoneessa, täysihoidossa (aamiainen, lounas, päivällinen).

Matkustaminen: ohjelma sisältää lennot Helsinki-Malaga-Helsinki turistiluokkassa sekä lentokenttäkuljetukset kohteeseen. Menopäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai.

 

Katso Sevilla video tästä

 

 

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

20

/12

2325

550

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 10.6., 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7.,22.7., 29.7.,5.8.

 

Powered by Aava 3