Koululaisten kesäkurssit 2019- Bath

Bath on Lounais-Englannissa sijaitseva noin 85.000 asukkaan kaupunki, joka on tunnettu kolmesta kuuman lähteen ympärille rakennetusta kylpylästään. Kaupunki sijaitsee noin 25 km päässä Bristolista kaakkoon Avon-joen laaksossa. Bathissa on myös yliopisto, joka luo oman tunnelmansa kaupunkiin. Bathin kaupunkikuva on huolella entisöity ja osa rakennuksista kuuluukin UNESCON Heritage-listalle.

Kaplan International Colleges (16+)

Kielitunnit pidetään kaupungin keskustassa sijaitsevassa modernissa kielikoulussa. Majoitus on perheessä, 2-h huoneessa, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja tasotestin avulla päädyt oikeaan ryhmään. Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki. 

Vapaa-ajanohjelma: kuusi aktiviteettia viikossa sekä yksi kokopäiväretki ja yksi puolipäiväretki viikossa.

Kurssille lähdetään sunnuntaina ja paluupäivä on lauantai. Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) ja vastaanottaja Lontoon lentokentällä sisältyvät pakettiin.

Rahavyö, Kielikurssilaisen käsikirja ja tietoa kohteesta lähetetään ennen matkan alkamista.

Lisätietoja numerosta 010 666 5800 tai info@trkielimatkat.fi

 

Katso Bath video tästä

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton,  Bournemouth, Oxford, Paignton, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2

20

/15

2150

530

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 10.6., 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8.

 

Powered by Aava 3