Koululaisten kesäkurssit 2019 - Boston

Boston on Massachusettin osavaltion pääkaupunki. Asukkaita kaupungissa on noin 620.000. Kaupunki sijaitsee itärannikolla noin 320 km New Yorkista koilliseen.

Bostonin esikaupungissa Cambridgessa sijaitsee Yhdysvaltojen vanhin yliopisto Harward sekä Massachusetts Institute of Technology - molemmat maailmankuuluja opinahjoja.

Bostonissa vanha ja uusi kohtaavat katukuvassa ja kaupungin punatiiliset rakennukset ovat kuuluisia arkkitehtuuristaan. Keskusta on vilkas ja mielenkiintoinen.

King's College (14-17-vuotiaat)  

Kielikurssit pidetään Pine Manor Collegen campuksella, yhdellä ehkä viehättävimmistä collegeista Uudessa-Englannissa. Campusta ympäröi 60 hehtaaria puistomaista maata ja kaikki kielikurssilaisten viihtyvyyteen vaikuttavat asiat löytyvät campukselta.

Opetus: sisältää 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 kurssilaista. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä.

Majoitus: on järjestetty  2-h  huoneisiin ja aina 6 kurssilaista jakaa samassa käytävässä olevan kylpyhuoneen. Tytöt ja pojat asuvat eri rakennuksissa. Kaikkien käytössä ovat yleiset oleskelutilat ja hyvin varustettu kahvila. 1-h huone mahdollinen lisämaksusta.

Majoitukseen sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapalat). Lounas ja päivällinen ovat yleensä lämpimiä aterioita, retkille otetaan mukaan packed lunch. Päivittäin on valittavana ainakin kaksi eri ruokalajia, kasvissyöjät ja muut erikoisruokavaliota tarvitsevat ovat tervetulleita kurssille.

Vapaa-ajanohjelma: esimerkkejä kokopäiväretkistä: Cape Cod, Six Flags Theme Park, Hampton Beach, Water Country Aquarium and Whale Watching, Wrentham Village Outlet, New England revolusion Soccer Game, Cambridge.

Esimerkkejä puolipäiväretkistä: Harbour cruise or city tour, Chinatown, Crane Beach, Charles River Kayaking, Bevere Beach.

Matkustaminen: lennot Helsinki-Boston-Helsinki, turistiluokassa, lentokenttäkuljetukset kohteessa (meno-paluu, vastaanottaja lentokentällä) Meno- ja paluupäivä on sunnuntai.

Kurssille ei tarvita opiskelijaviisumia, ESTA-matka-asiakirja siältyy hintaan.

 

Katso Boston video tästä

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yski maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2

20

/15

3765

1100

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssille ei tarvita opiskelijaviisumia. ETA-matka-asiakirja riittää. Sen hakeminen sisältyy kurssihintaan.

Kurssit alkavat 2019: 1.7., 8.7., 22.7.,29.7.

Powered by Aava 3