Koululaisten kesäkurssit 2019

Bournemouth -Englanti

Bournemouth on yksi parhaimmista yliopistokaupungeista Englannin eteläisellä rannikolla. Kaupunkia kutsutaan myös "The next coolest city on the planet".

Mikä tekee Bournemouthista ainutlaatuisen? Esimerkiski 10 kilometriä upeaa hiekkarantaa, uusi surffauspaikka -keinotekoinen riutta, kolme elokuvararakennusta joissa yhteensä 18 teatteria, Oceanarium, jossa tuhansia erilaisia kasveja ja kaloja.

King's Bournemouth

Koulurakennukset ovat 5-10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja rannasta. Rakennuksien ympärillä on oma kaunis puutarha, jonne voi mennä tuntien välissä rentotumaan. Molemmissa rakennuksissa on oma ravintola. Luokkahuoneet ovat tilavat ja osassa niistä on interaktiivinen taulu (interactive whiteboard). Koululla on omat kentät tenniksen, koripallon, sulkapallon  ja lentopallon pelaamista varten. Lisäksi sisätiloissa voi pelta pingistä, jalkapalloa sekä katsella elokuvia mini-teatterissa.

Kielikurssi sisältää seuraavat asiat:

Kesäteho 2 - Compact  course (16+)

* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, turistiluokka

* Oppitunnit: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali lainaksi, kurssitodistus.

* Majoitus perheessä, 2-h huoneessa, puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen)

* Ilmainen internet koulussa

* Vähintää kaksi aktiviteettia viikossa ja yksi retki viikossa (ei sisällä sisäänpääsymaksuja)

* Meno-paluukuljetukset lentokentältä kohteeseen (vastaanottaja kentällä)

* Kielikurssilaisen käsikirja, rahavyö, infotilaisuus Englannissa

*Kurssille lähtö on sunnuntaina ja paluu lauantaina.

Kesäteho 2 extra - Vacation extra Course (14+)

Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, turistiluokka, Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) kohteeseen. Vastaanottaja kentällä.

* Oppitunnit: 20 oppituntia  à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa.Tasotesti, opetusmateriaali (kirja lainaksi), kurssitodistus.

* Majoitus perheessä, 2-h huoneessa, täysihoito (aamiainen, packed lunch, päivällinen).

* Runsas vapaa-ajanohjelma, yksi kokopäiväretki ja yksi puolipäiväretki viikossa, 2-3 iltaohjelmaa viikossa. (2 viikon kurssilla vain yksi kokopäiväretki)

* Welcome party ja infotilaisuus Englannissa. Menopäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai.

 

Capital School of English (16+)

Capital School of English  panostaa kieliohjelmiin sekä muuhun konsultointiin. Kansainväliset ryhmät muodostetaan tasotestin perusteella ja on tärkeää, että kurssilaisten kielitaitotaso on mahdollisimman samanlainen, jotta opiskelu sujuisi tasapainoisesti.

Koulurakennus on tyylikkäästi sisustettu ja sijaitsee lähellä yliopistokampusta ja ostokeskusta. Bournemouthin keskustassa on hyvin hoidettuja puistoja, kävelykatuja eikä sovi unohtaa upeita hiekkarantoja ja rantabulevardeja. Lisäksi kaupungissa on paljon kahviloita, ravintoloita ja kauppoja itse kunkin makuun sopivia.

Kurssihintaan sisältyy perhemajoitus, oma huone, puolihoito (aamiainen ja päivällinen) viikolla ja lisäksi kevyt lounas viikonloppuna. Pakettiin sisältyvät bussiliput (meno-paluu) lentokentältä kohteeseen.

Koulun vapaa-ajanohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä.

 

Katso Bournemouth video tästä

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford, Paignton, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA  (King's)

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Kesäteho 2  (compact course)      (16+)      
     20
/14
1940
545
Kesäteho 2 extra
     20
/15
2355
770

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 17.6., 24.6.,1.7., 8.7., 15.7., 22.7.,29.7.,5.8.

KOKONAISPALVELUHINTA (Capital School)

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2     *         
     20
/12
1425
360
Tehokurssi 2 **
     20
/12
1665
440

Oppitunnin pituus 45 min. 

*)Tämä hinta on  voimassa ajalla 3.6.-15.6.19. Hinta sisältää meno-paluu bussiliput Heathrown kentältä. **) Tämä hinta on voimassa 17.6.-24.8.19.

Kurssit alkavat 2019: kurssin voi aloittaa aina maanantaisin

Powered by Aava 3