Koululaisten kesäkurssit 2019- Brighton

Brighton sijaitsee noin tunnin matkan päässä Lontoossa meren rannalla. Asukkaita on noin puoli miljoonaa. Kesäkaupunkina Brighton vetää puoleensa turisteja ja lomailijoita.

 

LSI -Language Studies International (16-19-vuotiaat)

LSI-Language Studies International - kielikoulun tilat ovat viktoriaanisessa rakennuksessa oman puutarhan ympäröimänä Hoven kaupunginosassa noin viiden minuutin matkan päässä merestä. Kahvilat, kaupat ja vapaa-ajankeskus sijaitsevat lähellä koulua.

Vapaa-ajanohjelma: grillausta, pelejä ja leikkejä, päivä- sekä viikonloppuretkiä. Tässä koulussa vapaa-ajanohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä.

Majoitus: perheessä, oma huone ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Jos kaksi ystävystä varaa matkan samaan aikaan, niin silloin majoitus 2-h huoneessa on mahdollista ja alennus esitehinnasta 55 €/2 viikkoa per henkilö. Opiskeluryhmä löytyy ensimmäisenä päivänä tehtävän tasokokeen avulla. Matka sisältää meno-paluu kuljetuksen Gatwickin lentokentältä kohteeseen. Vastaanottaja lentokentällä.

Tänne eivät vasta-alkajat voi ilmoittautua, sillä koulu vaatii alkutasoksi B1 -kielitaitotasoa (yläaste/lukion englanti).

 

Katso Brighton video tästä

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford,  Cambridge,  Paignton, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2              
     20
/15
2040
530

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 10.6., 17.6., 24.6.,1.7., 8.7., 15.7., 22.7.,29.7.

 

Powered by Aava 3