Koululaisten kesäkurssit 2019- Cork   

Cork on Irlannin toiseksi suurin kaupunki, asukkaita siellä on 160.000. Cork sijaitsee Irlannin etelärannikolta hieman sisämaahan päin. Kaupungin halki virtaa Lee-joki, ja kaupungin ydinkeskusta on joen kahden haaran välissä olevalla saarella. Corkin satama kuuluu Irlannin merkittävimpiin satamiin, ja se on yksi maailman suurimmista luonnonsatamista. Kaupungin iirinkielinen nimi Corcaigh tarkoittaa "soista aluetta". Nimi viittaa kaupungin sijaintiin Lee-joen varrella. Corkin vaiheet liittyvät merkittävällä tavalla Irlannin itsenäistymiseen ja sisällissotaan, Cork tunnetaankin "vallankumouksellisena kreivikuntana" ("the Rebel County").

15-17-vuotiaat

Kurssit pidetään University College Corkin tiloissa. Yliopistolla on 44 aaria maata ympärillään ja se sijaitsee vain viiden minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta. Yliopistoalueella on hyvät harrastumahdollisuudet kuten sisätiloissa uima-allas, voimistelusali, tenniskentät, juoksurata sekä useita jalkapallokenttiä. Lisäksi suuri kanttiini ruokailuja varten.

Kielikurssi sisältää seuraavat asiat:

  • 15 tuntia à 60 minuuttia opetusta viikossa (21 x 45 minuutin oppitunteja). Ryhmät ovat kansainvälisiä
  • Tasotesti, opetusmateriaalin käyttö (lainaksi) sekä osallistumistodistus
  • Perhemajoitus , 2-h huoneessa, täysihoito (aamiainen, lämmin lounas, päivällinen). Voit halutessasi majoittua samaan perheeseen kaverisi kanssa.
  • Iltäpäiväohjelmaa (ma-pe), yksi puolipäiväretki viikossa Corkin keskustaan, yksi kokopäiväretki lauantaisin.
  • Päivittäinen kuljetus kouluun niille kurssilaisille, jotka asuvat 20 minuutin matkan päässä koulusta.
  • Lennot Helsinki-Cork-Helsinki, vastaanottaja saapumiskentällä ja lentokenttäkuljetukset kohteessa sisältyvät pakettiin (meno-paluu). 

Jos olet täyttämässä 15 vuotta samana vuonna, voit lähteä kielikurssille!

 

Katso Cork video tästä

 

Irlanti

Tarujen vihreä sari on suureksi osaksi kalkkikivitasankoa, pienehköjä järviä ja suoaluetta. Maan keskiosaa hallitsevat rosoiset mäet ja vuoret, jotka  tekevät asutuksen lähes mahdottomaksi.

" Land of saints and scholars" - Irlanti koostuu 23 kunnasta joista kuusi on Pohjois-Irlannin aluetta. Pohjois-Irlanti on osa Isoa-Britanniaa kun taas Irlanti julistautui tasavallaksi 1949 ja erosi Brittiläisestä kansainyhteisöstä samana vuonna. Irlannin väkiluku on noin 4,6 miljoonaa ja  pääkaupunki on Dublin (1,1 milj).

KOKONAISPALVELUHINTA

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2
21
/12
2365
750

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2019: 24.6, 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8.

Powered by Aava 3