Koululaisten kesäkurssit 2019- Dublin -

Dublin (iiriksi Baile Átha Cliath = "aidatun kahlaamon kaupunki") on Irlannin pääkaupunki. Siellä asuu noin puoli miljoonaa asukasta, mutta suur-Dublinin alueella asukkaita on runsaat miljoona, mikä on melkein neljäsosa koko maan asukasluvusta. Kaupungin halki virtaa Liffey-joki.

IH-International House (15-17-vuotiaat /16-18-vuotiaat nuoret aikuiset)

IH-International House-kielikoulu on yhteistyökumppanimme koululaisten kesäkurssien järjestäjänä Dublinissa. Kielikurssit pidetään Howth Peninisulan alueella Dublinin lahden pohjoispuolella, noin 12 km päässä kaupungin keskustasta.

Sutton Park School on yksityinen koulu, joka tarjoaa erittäin hyvät urheilumahdollisuudet, pc-keskuksen ja tietokoneet sekä tilat, joissa voi tehdä taidetta ja käsitöitä.

Kielikurssiin ( Tehokurssi 2) sisältyvät seuraavat asiat (15-17-vuotiaat):

  • 15 oppituntia à 60 minuuttia viikossa (=21 x à 45 minuutin oppitunteja), ryhmän koko keskimäärin 12 opiskelijaa
  • Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus
  • Perhemajoitus, 2-h huoneessa, täysihoito (aamiainen ja päivällinen perheessä,lounas koulun ravintolassa,  viikonlopun retkille saat mukaan eväät perheestä. Voit majoittua myös kaverisi kanssa samaan perheeseen.
  • Iltapäiväohjelmaa neljänä päivänä viikossa, puolipäiväretki Dubliniin kerran viikossa, kaksi ilta-aktiviteettia viikossa, kokopäiväretki aina lauantaisin, bussikortti voimassa koko oleskelun ajan.
  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki, vastaanottaja ja lentokenttäkuljetukset kohteessa (meno-paluu).

Hinta sisältää kaiken mahdollisen, joten voit käyttää matkarahat omaan lomailuusi.

Jos olet täyttämässä 15 vuotta samana vuonna, voit lähteä kielikurssille!

Nuoret aikuiset (17-18-vuotiaat): tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka eivät halua opiskella junioreiden kanssa Dublinin ulkopuolella, vaan Dublinin keskustassa sijaitsevassa kielikoulussa. Valittavana on kaksi kielikurssia: Tehokurssi 2 -25 oppituntia à 45 minuuttia viikossa tai Tehokurssi 3 -30 oppituntia à 45 minuuttia viikossa. Majoitus 1-h huoneessa, puolihoito (aamiainen ja päivällinen), menomatkalla lentokenttäkuljetus sisältyy hintaan. Yhdessä lähtevät voivat majoittua 2-h huoneeseen, alennusta majoituksesta 60€ kahdelta viikolta.

 

Katso Dublin video tästä

 

 

Irlanti

Tarujen vihreä saari on suureksi osaksi kalkkikivitasankoa, pienehköjä järviä ja suoaluetta. Maan keskiosaa hallitsevat rosoiset mäet ja vuoret, jotka  tekevät asutuksen lähes mahdottomaksi.

" Land of saints and scholars" - Irlanti koostuu 23 kunnasta joista kuusi on Pohjois-Irlannin aluetta. Pohjois-Irlanti on osa Isoa-Britanniaa kun taas Irlanti julistautui tasavallaksi 1949 ja erosi Brittiläisestä kansainyhteisöstä samana vuonna. Irlannin väkiluku on noin 4,6 miljoonaa ja  pääkaupunki on Dublin (1,1 milj).

KOKONAISPALVELUHINTA

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2
 21
/12
2365
750
17-18-vuotiaat
 
 
 
 
Tehokurssi 2
25
/12
1820
550
Tehokurssi 3
30
/12
1920
550

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2019: 24.6, 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7.,5.8.

Nuoret aikuiset (17-18+): kurssin voi aloittaa aina maanantaisin.

Powered by Aava 3