Koululaisten kesäkurssit 2019 - Edinburgh (14-17-vuotiaat)

Uusi kohteemme ensi kesänä on Edinburghin kaupunki Skotlannissa. Kaupungissa on asukkaita noin 500.000 ja kaupungin maamerkkinä on Edinburghin linna: pyhän Margaretin kappelia alettiin rakentaa 1100-luvulla. Castlehill, jossa linna sijaitsee on vanhan kaupungin ympäröimä upea kokonaisuus ja sieltä myös lähtee The Royal Mile, jonka toisessa päässä on kuningattaren residence. Täällä Kuningatar Elisabeth asuu Skotlannin vierailujensa aikana. Jos taas haluat shoppailla niin silloin The Prince Street on se paikka uudessa kaupungissa. Tylypahkan koulu sekä Harry Potterin kahvila sijaitsevat myös täällä.

 

 

Skotlanti -Edinburgh

Skotlannissa vallitsee meri-ilmasto, jolle on tyypillistä hyvin vaihtelevat säät ilman äärialoja. Atlantilta tuleva Golfvirta lämmittää aluetta, joka selittää ilmasto-olot pohjoisesta leveysasteesta huolimatta. Skotlannin ilmasto on kuitenkin viileämpi kuin Britannian.

Dramaatisen upeat maisemat ja säkkipillien ajaton musiikki luovat Skotlannille romanttisen ja historiallisen raamin. Menneisyys ja nykyaika kohtaavat kaikkialla. Maan asukasluku on noin 5,3 miljoonaa, pääkaupunki on Edinburgh ja viralliset kielet englanti, skotti ja gaeli.

 

 

Edinburgh School of English

Koulu sijaitsee ihan vanhan kaupungin keskustassa entisessä kirkossa, joka on muunnettu toimivaksi kielikouluksi. Kesäkurssit pidetään yksityisessä sisäoppilaitoksessa The Mary Erskine School, joka sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta. Isäntäperheet hankitaan samalta alueelta.

Opetus kurssilla koostuu kielitunneista, kommunikoinnin harjoittelusta (Spoken Performance Workshop), ryhmätyöskenelystä sekä yhteisestä vapaa-ajanohjelmasta. Päivittäin on 4 oppituntia (9.00-12.30), tämän jälkeen nautitaan lounas koulussa ja iltapäivällä on mahdollisuus erilaisten vapaa-ajanohjelmien osallistumiseen (jalkapallo, tennis, drama, art & crafts,uiminen, käynti Edinburghin linnassa). Lisäksi yksi puolipäivä- ja kokopäiväretki (lauantaina) viikossa . Kahden viikon kurssin aikana ehdit osallistua yhdelle kokopäiväretkelle. Majoitus on perheessä jaetussa 2-h huoneessa täysihoidossa (aamiainen ja päivällinen perheessä, lounas koulussa).Saat myös bussikortin koko oleskelun ajaksi ja lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) sisältyvät pakettiin.

Koska ryhmäkoko on enintään 8 ( kansainvälinen ryhmä)  opetus on tehokasta, mielenkiintoista ja haastavaa. Opettajat tuottavat lähes kaiken tunneilla käytettävän opetusmateriaalin. Oppilaiden käytössä on tietokoneet ja muu oheismateriaali. Lennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki sisältyvät pakettiin.

 

Katso Edinburgh video tästä

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja         

/vk

Ryhmä-

koko

     Hin


ta/€         

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2              

    20

  /8

  2950

1200

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit pidetään 2019: 1.-12.7.,8.-19.7.,15.-26.7., 22.7-2.8.Kolmen viikon kurssit alkavat samoina päivinä. Saapumispäivä on sunnuntai ja paluupäivä on kurssin jälkeinen lauantai.

Powered by Aava 3