Kielikurssi +Dance

NYT ON MAHDOLLISTA YHDISTÄÄ TANSSIHARRASTUS JA KIELIKURSSI NEW YORKISSA – DO YOU DREAM TO DANCE UNDER THE BRIGHT LIGHTS IN NEW YOEK CITY?

Lue lisää upeasta ohjelmasta:

Yhteistyökoulumme Rennert New Yorkissa toteuttaa kielikurssin (13-17-vuotiaat) jonka Plus-osana on tanssi. Ohjelman sisältö:

  • Kesäkurssi 2 - 20 oppituntia à 45 minuuttia yleisenglantia viikossa ja lisäksi kolmena iltapäivänä 2  tanssituntia viikon aikana (20+6) . Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja max 12 opiskelijaa aina ryhmässä. Kielitunnit pidetään samassa rakennuksessa jossa on majoitus. Tanssitunnit pidetään Broadway Dance Centerissä ja päivittäinen kuljetus tunneille sisältyy hintaan. Ohjaajina toimivat todella pätevät tanssinopettajat.  Kurssin pituus on 2 viikkoa, lisäviikot mahdollisia. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.
  •  Majoitus on  YMCA –asuntolassa, ilmastoiduissa 2-h huoneissa, sis. oman kylpyhuoneen. Jokaisessa huoneessa on mikro, jääkaappi ja kaapeli TV. Lisäksi wifi. Asuntola sijaitsee Midtownin alueella Manhattanilla. Asuminen sisältää täysihoidon (= aamiainen, lounas, päivällinen) yhteensä 19 ateriaa viikossa.
  • Kattava vapaa-ajanohjelma retkineen sisältyy hintaan.  Esimerkiksi:  2 puolipäiväretkeä viikossa, 1 kokopäiväretki viikossa,
  • Matkustaminen: lennot Helsinki-New York-Helsinki, turistiluokka, lentokenttäkuljetukset ja vastaanottaja sisältyvät hintaan.
  • Tälle kurssille ei tarvitse hakea opiskelijaviisumia, sähköinen matkustuslupa sisältyy hintaan.
  • Valittavana: baletti, jazztanssi/Contemporary dance,  teatteri, Hip-Hop, Tap dance –voit valita yhden tai kokeilla kaikkia lajeja kurssin aikana.
  •  

Kokonaispalveluhinta: 4.510€ - 2 viikkoa, opetus, majoitus, matkat. Lisäviikko maksaa 1.400€.

Kurssin alkamispäivät 2019: 24.6. 1.7., 8.7.,15.7.,22.7.,29.7., (2-7 viikkoa). Saapumispäivä on sunnuntai ja paluupäivä lauantai. Lisätietoja saat numerosta 010 666 5800 tai email: info@trkielimatkat.fi, www.kieimatkat.net

 

 Katso New York video tästä                    

                            

  •  

 

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yski maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. 

 

 

Powered by Aava 3