Koululaisten kesäkurssit 2019 - Melbourne

Melbourne (3,8 milj) on Victorian pääkaupunki ja Australian toiseksi suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Port Phillipin lahden pohjukkaan laskevan Yarrajoen suulla. Melbournen sää on vaihteleva ja paikalliset vitsailevat kokevansa neljä vuodenaikaa samana päivänä. Euroopan kesäkuukausina on Melbournessa mukavan viileä sää. Monista muista Australian kaupungeista poiketen Melbourne ei ollut alun perin vankilasiirtokunta.

Kaplan International Colleges (16-18-vuotiaat)

Kielikoulu sijaitsee liike-elämän sydämessä modernissa rakennuksessa kauppojen, ravintoloiden, kahviloiden ja ihmisvilinän keskellä. 

Koulussa on valoisat luokkahuoneet, ilmastointi, opiskelijoiden taukotilassa on mikro sekä jääkaappi, WiFi sekä interaktiiviset taulut (interactive whiteboard) jokaisessa luokassa.

Opetus: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 . Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Vapaa-ajanohjelma: koulu on suunnitellut etukäteen kattavan ja mielenkiintoisen vapaa-ajanohjelman tustustumiskäynteineen ja retkineen. Osa ohjelmasta sisältyy hintaan, osasta peritään omakustannushinta.

Majoitus: perheessä, oma huone ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy kurssin jälkeisenä lauantaina.

Matkustaminen: lennot Helsinki-Melbourne-Helsinki, turistiluokkassa. Lähtö on niin että olet perillä sunnuntaina, paluulento lähtee lauantaina. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan.

 

Katso Melbourne video tästä

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
   20
/15
3080
550

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2019: 3.6., 10.6.,17.6.,24.6.,8.7.,15.7.,22.7.,29.7.

Menolento perillä sunnuntaina ja paluulento lähtee lauantaina.

Powered by Aava 3