Miami

Koululaisen kesäkurssille USA:aan 2019

Miami Beach-Rennert Plus -täynnä meininkiä! (15-18-vuotiaat)

Oletko aina halunnut tutustua Miamiin, todella upean Floridan osavaltion pääkaupunkiin? 

Tee unelmistasi totta ja lähde matkaan!

Tämä kielikurssi on täydellinen kokonaisuus, sillä kielituntien lisäksi ohjelmaan sisältyy kuusi erilaista Plus-osuutta. Kielitunnit pidetään iltapäivällä 16.15-17.45, kerran viikossa aamupäivällä on yksi workshop tai field trip. Kurssin opetus keskittyy puhumiseen, ryhmäaktiviteetteihin, parityöskentelyyn ja presentaatioihin. 

Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja kielitasoja on vähintään kolme.

Kurssilaiset asuvat Doubletree by Hilton Grand Bay Biscayne Bay -hotellissa, ilmastoiduissa 2-h huoneissa. Asuminen sisältää täysihoidon viikolla (19 ateriaa viikossa), viikonloppuna puolihoito. Lisäksi ohjelmaan kuuluu eri ravintoloissa ruokailu kurssin aikana. Brunssitarjoilu viikonloppuisin.

Oppitunnit pidetään Rennertin Miamin kielikoulussa. Koulussa on tietokoneet ja Wifi kaikkien käytössä. Virvokkeita voi nauttia kauniilla ulkoparvekkeella.

Plus-osioita, joista voit valita ovat: Art & Architecture, Fashion, Leadership, Sports, Marine Environment. 

Art & Archtecture: Galleries in Miami, Miami Photography, Famous Southern Artists, Florida Architecture. Workshops and field trips include: Miami Art Galleries, Miami Art Museums, Art Deco District.

Fashion: The Emergence and Success of Famous Southern Designers, Celebrity Styling, Inside the Minds of Designers, Culture and Fashion. Workshops and field trips include: Showrooms of Miami Designers, Department Store: Behind the Scenes Tour, Jewlery Making.

Sports: ​ Hisotry of Baseball, Basketball and Football, Million Dollar Economics, Iconic Sports Figures, The Effect of Sports on U.S. Culture, Varsity Sports. Workshops and field trips include: Backstage Tour of American Airline Arena, Beach Volleyball Basics, Live Marlins Baseball Game.

Marine Enviroment: The Life Cycle of Sea Turtles, The Everglades, Marine Mammals, Reptiles of the Water. Workshops and field trips include: Miami Sea Aquarium, Everglades Tour, Alligator Farm, Sea Turle Sanctuary.

Leadership: Great Leaders, Interviewig Skills, Giving a Perfect Presentation, Promising Careers, Intercultural Communication. Workshops and field trips include: Mini Model of United Nations General Assembly, Interviewing Sessions, FIU College Tour.

 

Katso Miami video tästä

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yksi maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
Summer  Plus
    10+10
/15
4735
    1700

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssin hinta sisältää seuraavat asiat:

* Lennot Helsinki-Miami-Helsinki, turistiluokka

* Lentokenttäkuljetukset, vastaanottaja Miamin kentällä

* Tasotesti, opetusmateriaali, kurssitodistus

* Asuminen ilmastoidussa 2-h huoneessa Doubletree by Hilton hotellissa, täysihoito viikolla (aamiainen, lounas, päivällinen,  viikonloppuna puolihoito.(Ammiainen ja brunssi)

* Yksi viikonloppuretki viikossa Miamin eri osiin sekä muita päivittäisiä aktivitetteja (Salsa-tunnit, peli-ilta ja ostosmatkoja Aventura-kauppakeskukseen sisältyy pakettiin.

* 24-tunnin valvonta, kielikurssilaisen käsikirja, rahavyö

* Muuta: kaikilla lähtijöillä on oltava voimassa oleva matkavakuutus. Kauttamme voi ottaa Gouda-vakuutuksen joka on voimassa vuoden ja aina kerrallaan 3 kk kestävillä matkoilla. Vakuutuksen hinta on 115 euroa.

Kielikoulu edellyttää että jokaisen lähtijän vanhemmat takaavat 250 dollarin edestä mahdollisia vahinkoja hotellimajoituksessa. Takuu annetaan lähettämällä luottokortin tiedot (luottamuksellisesti). Kun ja jos vahinkoja ei ole tapahtunut niin deposit-maksu maksetaan takaisin luottokorttitilille.

Lisätietoja saat numerosta 010 666 5800 (9-16).

Tälle kurssille ei tarvita opiskleijaviisumia, ESTA-matkustusasiakirja riittää ja se sisäältyy hintaan.

Kurssit alkavat 2019: 17.6., 24.6., 1.7., 8.7.,15.7. Viimeinen kurssi päättyy  29.7.

Powered by Aava 3