Koululaisten kesäkurssit  2019- Oxford

King's College (16-19-vuotiaat)

Kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa ja toimii St. Michael's Campuksella viidessä  kerroksessa. Opiskelu voi tapahtua myös toisessa kielikoulussa St.Joseph's Campuksella, joka sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta. St. Michaelin koulua vastapäätä on St. Peter's College ja kadun toisessa päässä sijaitsee kuuluisa Oxford Union -yliopiston väittelykeskus.

Koulun tilat on hiljattain remontoitu niin, että kielikurssilaisten on helppo opiskella ja viihtyä. Luokkahuoneissa on interaktiiviset taulut ( ineractive whiteboard), opiskelijoiden käytössä on pc-keskus sekä tyylikkäät yhteiset oleskelutilat.
 

Kesäteho 2

 Oppitunteja on 20  à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15. Tasotesti, opetusmateriaali sekä kurssitodistus sisältyvät pakettiin. Kurssit ovat kansainvälisiä. Oppituntien pääpaino on kommunikoinnissa, unohtamatta kuullun ymmärtämistä, kielioppia tai lauserakennetta. Englantia pyritään harjoittelemaan aina kun se vaan on mahdollista. Perhemajoitus takaa, että englantia tulee puhuttua myös oppituntien ulkopuolella. Yksi kokopäiväretki viikossa sisältyy hintaan (ei sisäänpääsymaksuja) sekä kolme muuta aktiviteettia viikossa.

Tehokurssi 3

Oppitunteja on 20+8 à 45 minuuttia viikossa. 8 oppitunnin sisällön voi valita itse: sujuvuus ja keskustelu, ääntäminen ja kuullun ymmärtäminen, art & design. 

Majoitus/Kesäteho 2: perheessä 2-h huoneessa, aamiainen ja päivällinen (=puolihoito) viikolla ja lisäksi kevyt lounas viikonloppuisin. Yhden hengen huone lisämaksusta. Yleensä kaksi eri kansallisuutta samassa perheessä, mutta voit myös halutessasi majoittua samaan perheeseen ystäväsi kanssa.

Tehokurssi 3: majoitus perheessä, 1-h huoneessa, puolihoito.

Jos haluat majoittua asuntolaan (1-hh, puolihoito), on lisähinta kahdelta viikolta on 200 €. Asuntolassa voi asua ajalla 25.6.-30.7. Lisätietoja numerosta 010 666 5800 tai info@trkielimatkat.fi

Matkustaminen: Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki turistiluokassa . Lentokentältä meno-paluu bussiliput kohteeseen sisältyvät hintaan.

Kielikurssilaisen käsikirja, rahavyö, kurssitodistus, infopaketti paikan päällä. Kurssille lähtö sunnuntaina, paluu launataina.

 

Katso Oxford video tästä

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford,   Paignton, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Kesäteho 2                       
20
/15
2530
795
Tehokurssi 3 (18+)
20+8
/15
2570
795

Oppitunnin pituus on 45 mmin.

Kurssit alkavat 2019: 10.6., 17.6., 24.6.,1.7.,8.7., 15.7., 22.7.,29.7.

Powered by Aava 3