Koululaisten kesäkurssit 2019- Paignton - Englannin riviera!

Paignton - merenrantakaupunki ja 30 kilometriä rantaa - sijaitsee noin 350 kilometrin päässä Lontoosta ja siellä asuu noin 45.000 ihmistä. 

Lounais-Englanti (Devon ja Cornwall) on yksi kauneimmista maisemista Englannissa: sen jylhä rantaviiva, pienet maalaiskylät, nummet ja kalastajakylät antavat sille oman leimansa. Alueella on subtrooppinen ilmasto Golf-virran ansiosta ja vain täällä kasvaa palmuja ja trooppisia kukkia ympäri vuoden. Vesiurheilun eri lajien harrastaminen on täällä helppoa.

Tunnelma kaupungissa on kuin eteläisessä Euroopassa - vuoroveden vaihtelut näkyvät selvästi, rannalla on mukava ottaa aurinkoa ja uida, palvelut ovat lähellä ja lämmintä riittää! Mikäli et halua uida meressä, niin kaupungin keskustasta löytyy iso katettu uima-allas. Vaikea uskoa että olet Englannissa!

The Devon School of English (14-17-vuotiaat)

The Devon School of English on yhteistyökumppanimme koululaisten kesäkursseilla. Koulun omistaa perhe, joka perusti sen vuonna 1972. Koulun käytössä on kaksi viktoriaanista taloa, joita ympäröi oma puutarha. Kaikki toimii ja saat henkilökohtaista palvelua iloiselta ja tehokkaalta henkilökunnalta!

Kielikurssi sisältää seuraavat asiat:

  • 15 oppituntia à 60 minuuttia viikossa (=20 x 45 minuutin tuntia viikossa), ryhmän koko max 12 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin.Tunnit pidetään joko aamu- tai iltapäivällä. Ryhmät ovat kansainvälisiä.
  • Majoitus perheessä, 2-h huoneessa, täysihoito (aamiainen, eväspaketti lounaaksi, päivällinen). Voit majoittua samaan perheeseen ystäväsi kanssa jos niin haluat.
  • Viikottainen vapaa-ajanohjelma: kahtena iltana viikossa ohjelmaa ja vierailut Kents Caverniin, Paigntonin eläintarhaan, Dartmooren nummille tai retket Exeteriin tai Plymouhtiin. Jokaisena päivänä tapahtuu jotain.
  • Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, vastanottaja Heathrown lentokentällä ja kuljetus kohteeseen (meno-paluu).

Katso Paignton video tästä

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford,  Paignton, Salisbury, Torquay.

KOKONAISPALVELUHINTA 

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2
20
/15
2050
520

Oppitunnin pituus on 45 mmin.

Kurssit alkavat 2019: 10.6.,17.6., 22.6.,1.7.,8.7.,15.7.,22.7.29.7.

Powered by Aava 3