Koululaisten kesäkurssit 2019 - Salisbury

Salisburyn kaupunki perustettiin keskiajalla ja siellä sijaitsee Englannin kaunein keskiajalta peräisin oleva katedraali. Salisburyn läheltä löytyy mystinen Stonehenge - varhaishistoriallinen kivikehä. Salisbury sijaitsee Etelä-Englannin Wiltshiren kreivikunnassa. Asukkaita on noin 50.000. Lähin suurkaupunki on Southampton ja pohjoisessa Bristol. Kesä Salisburyssa on vilkasta aikaa, sillä se on erittäin suosittu vierailukohde.

Kaplan International Colleges (15-17-vuotiaat)

Kielitunnit pidetään St.Martin's Annexissa tai Wiltshire Collegen tiloissa. Molemmat paikat tarjovat miellyttävän opiskelu- ja oleskeluympäristön.

Tämä kurssi sopii niille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja kansainvälisiä uusia ystäviä. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja tasotestin avulla päädyt oikeaan ryhmään. 

Vapaa-ajanohjelma: kahdeksan aktiviteettia ja yksi kokopäiväretki ja yksi puolipäiväretki viikossa. Tehokurssi 2A: neljä aktiviteettia ja kaksi kokopäiväretkeä viikossa.

Majoitus: perheessä, 2-h huoneessa, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) ja vastaanottaja Lontoon lentokentällä sisältyvät pakettiin.

Majoitus opiskelija-asuntolassa (1-hh, sisältäen ruokailut) lisähintaan 280€/vk.

Tehokurssi 2A: 7 oppituntia sisältää interaktiivisia kieliharjoituksia tietokoneella, proektityöskentelyä/ja tai puhumisen harjoittelua.

Kurssin alkamispäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai.

Lisätietoja saat soittamalla 010 666 5800 tai info@trkielimatkat.fi

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford, Paignton, Salisbury, Torquay.

KOKONAISPALVELUHINTA

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2                       
  20
/15
2035
595
Tehokurssi 2A
20+7
/15
2055
640

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2019: 10.6.,17.6.,24.6.,8.7.,15.7.,22.7.,29.7.

Powered by Aava 3