Koululaisten kesäkurssit 2019- San Francisco

San Franciscoa pidetään Amerikan kauneimpana kaupunkina eikä syyttä, sillä uskomattoman upeat näköalat Golden Gate Bridge-sillalta ovat vertaansa vailla. Voit patikoida vuoristossa, tutustua upeisiin viinitiloihin (Sausalito ja Napa Valley) ja nauttia kaupungin puukortteleista sekä kansainvälisestä ilmapiiristä. Frank Sinatra ei turhaan laulanut että "I left my heart in San Francisco!"

Kaplan International Colleges (16+)

Kielikoulu sijaitsee Berkeleyn kaupunginosassa University of Californian  kampuksella noin 30 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Koulussa on langaton yhteys, opiskelijoiden käytössä tietokoneet, oleskelutilat sekä keittiö ruuan lämmittämistä varten. Berkeley on tunnettu opiskelijakaupunginosa ja tämä näkyy myös katukuvassa.

Opetus: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 osallistujaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Vapaa-ajanohjelma:  osa  vapaa-ajnaohjelmasta sisältyy hintaan ja  osasta peritään omakustannushinta. Ohjelma on suunniteltu siten, että voit helposti tutustua muihin kurssilaisiin ja paikallisiin nähtävyyksiin. Tarkka ohjelma valmistuu keväällä 2018.

Majoitus: perhemajoitus, oma huone, puolihoito (aamiainen ja päivällinen ). Lisäksi voit majoittua asuntolaan (1-h tai 2-h huone, alaikäraja 18+.) Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Matkustaminen: Lennot Helsinki-San Francisco-Helsinki, turistiluokka. Menomatkalla lentokenttäkuljetus sisältyy hintaan.

Kielikurssille ei tarvita viisumia, ESTA-matka-asiakirjan hankinta sisältyy pakettiin.

 

Katso San Francisco video tästä

 

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yski maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
    20
/15
3160
    750

Oppitunnin pituus on 45 min.

Tälle kurssille ei tarvita opiskelijaviisumia.

Kurssit alkavat 2019: 3.6., 10.6., 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., Viimeinen kurssi päättyy 29.7.

 

Powered by Aava 3