Koululaisten kesäkurssit  2019- Sydney

Sydney on Australian suurin kaupunki, asukkaita on yli 4,4 miljoonaa. Se on samalla New South Walesin pääkaupunki. Sydney sijaitsee Australian kaakkoisrannikolla, Tasmaninmeren rannikolla ja se on rakennettu Port Jacksonin luonnonsataman ympärille. Kaupunkia kutsutaankin joskus Harbour Cityksi. Sydney kuuluu subtrooppiseen ilmastoon, jolle on tyypillistä lämpimät kesät ja leudot talvet.

Kaplan International colleges(16-18-vuotiaat)

Kielikoulu toimii kahdessa paikassa Sydneyssä: keskustassa sekä Manly Beachin alueella. Lisäksi opiskelijoiden käytössä ovat kielistudio, parveke, kirjasto, äänitteitä, viedoita, sähköposti ja oleskelutilat.

Manlyn koulu sijaitsee meren rannalla, rauhallisella alueella lähellä Sydneyn keskustaa.

Opiskeluryhmät ovat kansainvälisiä ja vapaa-ajanohjelma kattava (valitaan ja maksetaan paikan päällä).

Opettajat ovat yliopistollisen loppututkinnon suorittaneita, kokeneita alansa ammattilaisia. Koulun motto on "Kun kurssilaiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä, niin opiskelu sujuu paljon tehokkaammin!"

Opetus: Oppitunnit -20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan. Ryhmät ovat kansainvälisiä.

Majoitus: perheessä, omassa huoneessa ja puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen).

Matkustaminen: lennot Helsinki-Sydney-Helsinki, turistiluokka. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy pakettiin.

 

Katso Sydney video tästä

 

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
   20
/15
3135
550

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2019: 3.6., 10.6.,17.6.,24.6., 8.7.,15.7.,22.7.,29.7.

 

Powered by Aava 3