Koululaisten kesäkurssit 2019 - Torquay

Torquayn aluetta kutsutaan Englannin Rivieraksi, sillä Golf-virta lämmittää aluetta pitäen ilmaston lauhkeana myös talvella. Kaupunki on suosittu lomakohde, sillä sen puhtaat, kultaiset hiekkarannat ovat vertaansa vailla. Palmut reunustavat rantabulevardia ja hyvin hoidetut kukkaistutukset antavat kaupungille upean ilmeen. Kävelykadulta löydät kaikki kiinnostavimmat kaupat ja kahvilat.

Kaplan International Colleges (12-17-vuotiaat)

Kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa omassa rakennuksessa puutarhan ympäröimänä, luokkahuoneet ovat modernit ja valoisat. Opettajat yliopistollisen loppututkinnon suorittaneita alan ammattilaisia.

Kielikurssi: Tehokurssi 2 - 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja tasotestin avulla päädyt oikeaan aloitusryhmään.

Vapaa-ajanohjelma: yksi kokopäiväretki viikossa, kaksi puolipäiväretkeä viikossa, iltapäivisin ohjattua ohjelmaa. Lisäksi kaksi ilta-aktiviteettia viikossa. Toisen viikon kokopäiväretki voi jäädä väliin jos retki toteutetaan lauantaina.

Majoitus: 2-h huoneessa, täysihoidossa (aamiainen, lounas  ja päivällinen). 

Kurssille lähdetään sunnuntaina ja kurssilta palataan lauantaina. Matka taittuu kielikoulun yhteiskuljetuksena (meno-paluu). Vastaanottaja saavuttaessa ja saattaja paluumatkall

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford, Paignton, Salisbury, Torquay.

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
   20
/15
2385
695

Oppitunnin pituus 45 min.

Erikoisruokavaliosta saatetaan periä lisämaksu. 

Kurssit alkavat 2019:  10.6.,17.6.,24.6.,8.7.,15.7.,22.7.,29.7., 5.8.

Powered by Aava 3