Koululaisten kesäkurssit 2019 - Firenze

Firenze sijaitsee Toscanan sydämessä, on renessanssin kehto sekä Danten, Petrarkan ja Bocaccion klassinen maisema. Kun muualla Euroopassa elettiin keskiaikaa, niin täällä moderni taide ja kulttuuri kehittyivät Medicin suvun suojeluksessa.

Scuola Leonardo da Vinci (16-19-vuotiaat)

Koulu on opettanut italiaa jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkäästi. Voit opiskella neljässä eri kaupungissa valintasi mukaan ( Firenze, Milano, Rooma, Siena). Ilmapiiri kouluissa on kansainvälinen ja nuorekas kesällä, opettajat alansa asiantuntijoita ja oppituntien jälkeen on luvassa monipuolinen vapaa-ajanohjelma. Kaikkien koulujen sijainti on hyvin keskeisesellä paikalla lähellä palveluita.

Opetus: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ohjelma sisältää tasotestin, opetusmateriaalin sekä osallistumistodistuksen.

Majoitus: järjestetty italilaiseen perheeseen, 1-h huoneeseen, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Jos lähdet ystäväsi kanssa matkalle, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.
Matkustus: Lennot Helsinki-Firenze-Helsinki, turistiluokka,  menomatkalla lentokenttäkuljetus (vastaanottaja saapumiskentällä) sisältyy hintaan.

 

Katso Firenze video tästä

 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/12
1730
480

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6*., 10.6., 17.6., 24.6., 1.7*., 8.7., 15.7., 22.7. ,29.7.* *) Vasta-alkajat voivat aloittaa näinä päivinä.

 

 

Powered by Aava 3