Koululaisten kesäkurssit 2019 - Milano

Milanon sanotaan olevan Italian kaupungeista kansainvälisin ja sykkivin. Katukuvassa on sekä vanhaa että uutta, muotoilua, muotia ja kulttuuria. Milanossa on noin 2000 vuotta vanhaa mosaiikkia sulassa sovussa nykyaikaisen arkkitehtuurin kanssa. Milanon katedraali on Italian suurin rakennus ja sitä pidetään kaupungin tärkeimpänä nähtävyytenä.

Scuola Leonardo da Vinci (16-19-vuotiaat)

Koulu on opettanut italiaa jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkäästi. Voit opiskella neljässä eri kaupungissa valintasi mukaan (Firenze, Milano, Rooma, Siena). Ilmapiiri kouluissa on kansainvälinen ja nuorekas kesällä, opettajat alansa asiantuntijoita ja oppituntien jälkeen on luvassa monipuolinen vapaa-ajanohjelma. Kaikki koulut sijaitsevat hyvin keskeisellä paikalla, lähellä palveluita.

Opetus: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 12. Tasotesti, opetusmateriaali sekä kurssitodistus sisältyvät hintaan. Lisäksi osa vapaa-ajanohjelmasta.

Majoitus: järjestetty italilaiseen perheeseen, 1-h huoneeseen, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Jos lähdet ystäväsi kanssa matkalle, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.

Matkustus: Lennot Helsinki-Milano-Helsinki turistiluokka.Lisäksi menomatkalla lentokenttäkuljetus (vastaanottaja saapumiskentällä).

 

Katso Milano video tästä

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/12
1730
470

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6.*, 17.6., 24.6., 1.7*., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7.* *) Vasta-alkajat voivat aloittaa näinä päivinä.

 

Powered by Aava 3