Koululaisten kesäkurssit 2019- Rooma

Rooma on yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa ja sen yli 2600-vuotinen eurooppalainen historia kertoo omaa tarinaansa. Roomassa yhdistyy arkeologia, taiteellisuus, upea arkkitehtuuri ja nykypäivä toisiinsa.

Scuola Leonardo da Vinci (16-19-vuotiaat)

Koulu on opettanut italiaa jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkäästi. Voit opiskella neljässä eri kaupungissa valintasi mukaan (Firenze, Milano, Rooma, Siena). Ilmapiiri kouluissa on kansainvälinen ja nuorekas kesällä, opettajat alansa asiantuntijoita ja oppituntien jälkeen on luvassa monipuolinen vapaa-ajanohjelma. Kaikki koulut sijaitsevat on omassa kaupungissaan hyvin keskeisellä paikalla lähellä palveluita.

Opetus: 20 oppituntia viikossa à 45 minuuttia, ryhmän koko max 12 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Vapaa-ajanohjelma:  osa vapaa-ajanohjelmasta sisältyy hintaan, osasta peritään omakustannushinta.

Majoitus: järjestetty italialaiseen perheeseen, 1-h huoneeseen, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Jos lähdet ystäväsi kanssa matkalle, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.

Matkustus: Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki, turistiluokka. Lisäksi menomatkalla lentokenttäkuljetus (vastaanottaja saapumiskentällä).

 

Katso Rooma video tästä

 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

 

KOKONAIPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/12
1730
470

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6.*, 10.6., 17.6., 24.6., 1.7.*, 8.7., 15.7., 22.7.,29.7.* Vasta-alkajat voivat aloittaa näinä päivinä.

Powered by Aava 3