Koululaisten kesäkurssit 2019 - Siena

Sienaa ympäröivät kukkulat, oliivi- ja viinitarhat (Chianti) ja monen ihmisen mielestä Siena on Toscanan kaunein kaupunki. Kaupungin sydän on Piazza del Campo, jossa pidetään värikkäitä markkinoita, yleisötapahtumia ja konsertteja. Katedraali, palazzo Pubico, St.Marian entinen sairaala, josta on tehty kulttuurikeskus, ovat vierailemisen arvoisia kohteita. Jos haluat kokea toisenlaisen Sienan, kannattaa sinun mennä kaupungin ulkopuolelle tuulisille kujille, jotka yhdistävät kaupungin kolme kukkulaa toisiinsa. Ja jos satut olemaan heinä-elokuussa kielikurssilla, voit kokea kuuluisan historiallisen Palio-hevoskilpailun.

San Gimignano, Montalcino ja Volterra - kolme pientä kaupunkia - sijaitsevat noin 70 km päässä ja ovat erittäin mielenkiintoisia retkikohteita.

Scuola Leonardo da Vinci (16-19-vuotiaat)

Koulu on opettanut italiaa jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkäästi. Voit opiskella neljässä eri kaupungissa valintasi mukaan (Firenze, Milano, Rooma). Ilmapiiri kouluissa on kansainvälinen ja nuorekas kesällä, opettajat alansa asiantuntijoita ja oppituntien jälkeen on luvassa monipuolinen vapaa-ajanohjelma. Kaikkien koulujen sijainti on omassa kaupungissaan hyvin keskeisellä paikalla lähellä palveluita.

Kielikoulu sijaitsee Sienan historiallisessa keskustassa muutaman minuutin kävelymatkan päässä Piazza del Camposta.

Koulu järjestää myös kielitutkintoihin valmentavia kursseja. Kesällä kesäkursseja myös länsirannikolla Viareggiossa ja Portico di Romagnassa.

Opetus: 20 oppituntia à 45 minuuttia viikon aikana, ryhmän koko max 12 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Vapaa-ajanohjelma: sisältyy kokonaishintaan.

Majoitus: järjestetty italialaiseen perheeseen, 1-h huoneeseen, puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Jos lähdet ystäväsi kanssa matkalle, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.

Matkustus: Lennot Helsinki-Firenze-Helsinki sisältyvät pakettiin, samoin menomatkalla lentokenttäkuljetus Sienaan . Menopäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai.

 

Katso Siena video tästä

 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/12
1920
480

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6.*, 10.6.,17.6., 24.6., 1.7*., 8.7., 15.7., 22.7.,29.7*. *) Vasta-alkajat voivat aloittaa näinä päivinä.

 

Powered by Aava 3