Koululaisten kesäkurssit 2019 - Antibes - Juan Les Pins

Ranskan Riviera on yksi tunnetuimmista lomakohteista Euroopassa eikä syyttä, sillä aurinkoa, hiekkarantaa, kulttuuria ja kesäistä tunnelmaa riittää kaikille. Rivieran kohteena koululaisille on Antibesin kaupunki, joka sijaitsee noin 25 km päässä Nizzasta. Kaupunki on juuri sopivan kokoinen kielikurssia, lomaa ja viihtymistä ajatellen. Aurinkoa riittää kaikille, 25 kilometriä kimaltelevaa hiekkarantaa ja ranskalainen ruoka vie kielen mennessään - täydelliset puitteet kielilomalle. Lähellä Cannes, St.Tropez, St.Raphael - kaikki tunnettuja Euroopan jetsetin lomanviettopaikkoja.

Atoll (13-17-vuotiaat)

Atoll-kielikoulu on yhteistyökumppanimme täällä. Opiskeluryhmät ovat kansainvälisiä ja toinen kurssilainen samassa perheessä on myöskin kansainvälinen ellei muuta toivota.

Kielikurssi sisältää seuraavat asiat:

  • Lennot Helsinki-Nizza-Helsinki, turistiluokassa. Lentokenttäkuljetukset kohteessa.
  • Tasotesti, opetusmateriaali ja kurssitodistus
  • Majoitus perheessä, 2-h huone, täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen)
  • Kattava vapaa-ajanohjelma - 2-3 aktiviteettia viikossa, puolipäivä- kokopäiväretkiä. Toisella viikolla vain puolipäiväretki. Tarkka ohjelma jaetaan kurssin ensimmäisenä päivänä.
  • Tietoa kohteesta, rahavyö, Kielikurssilaisen käsikirja

 

 

 

Ranska

Pohjanmereltä Välimerelle ulottuva Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista. Asukkaita siellä on yli 66 miljoonaa. Maan etelä- ja itäosat ovat vuoristoisia: Euroopan korkein huippu, Alppien vuoriston Mont Blanc (4810m) sijaitsee Ranskan puolella. Maan pohjoisosassa virtaa Seine, länsiosasssa Loire ja Garonne, ja Rhone-joki virtaa Geneven järvestä Välimereen. Ranskan pääkaupunki on Pariisi (2,2) ja sen kuuluisimmat maamerkit ovat Eiffel-torni, Riemukaari, Champs Elysée, Louvre, Sacre Coeur.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/
vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/16
2400
850
Tehokurssi 3
26
/16
2545
925

Oppitunnin pituus 45 min. 

Gluteinitön ruokavalio: lisähinta 195€/vk

Kurssit alkavat 2019: 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7.,5.8.

 

 

Powered by Aava 3