Koululaisten kesäkurssit 2019 - Biarritz

Biarritz sijaitsee Etelä-Ranskassa Atlantin valtameren rannikolla. Biarritz oli aikoinaan eurooppalaisten kuninkaallisten lomanviettopaikka ja yhä edelleen se on monen eurooppalaisen kesäkaupunki. Asukkaita kaupungissa on noin 28.000 ja kesällä noin tuplasti enemmän. Biarritz houkuttelee kansainvälisiä surffaajia puoleensa. Lisäksi Biarritzin puhtaat rannat, lämmin kesäinen ilmasto sekä vanhan kaupungin erilaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat ovat vertaansa vailla. San Sebastianin kaupunkiin Espanjan puolelle matkustat 25 minuutissa.

IP International Projects (14-17 -vuotiaat)


Opetus: Kielikurssi on kansainvälinen ja oppitunteja viikossa 15 tai 20 ( à 45 min). Oikeantasoinen opiskeluryhmä löytyy ensimmäisenä päivänä tehtävän tasotestin perusteella. Oppitunnit pidetään maanantaista perjantaihin ja viikonloppuna on yleensä tarjolla erilaista ohjelmaa, kuten retkiä ja urheilua. Kurssikirjan saa jokainen omakseen. Kurssitasoja on vähintään kolme. Ryhmän koko on max 16 opiskelijaa.

Vapaa-ajanohjelma: Kielikurssipakettiin sisältyy yksi kokopäivätretki viikossa  ja yksi puolipäiväretki sekä ohjattua iltapäivä- että iltaohjelmaa. Lopullinen viikko-ohjelma on saatavilla ennen matkan alkua. Lisäksi saat koko kurssin ajan voimassa olevan bussilipun Biarritzissa liikkumista varten.

Majoitus: perheessä 2- h huoneessa täysihoidossa (aamiainen, lounaspaketti, päivällinen). Majoitus alkaa launataina ja päättyy myös lauantaina.

Matkustaminen: Lennot Helsinki-Biarritz-Helsinki turistiluokassa, lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) Biarritzissa. Lähtöpäivä on aina launantai ellei toisin toivota.

 

Katso Biarritz video tästä

 

Ranska

Pohjanmereltä Välimerelle ulottuva Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista. Asukkaita siellä on yli 66 miljoonaa. Maan etelä- ja itäosat ovat vuoristoisia: Euroopan korkein huippu, Alppien vuoriston Mont Blanc (4810m) sijaitsee Ranskan puolella. Maan pohjoisosassa virtaa Seine, länsiosasssa Loire ja Garonne, ja Rhone-joki virtaa Geneven järvestä Välimereen. Ranskan pääkaupunki on Pariisi (2,2) ja sen kuuluisimmat maamerkit ovat Eiffel-torni, Riemukaari, Champs Elysée, Louvre, Sacre Coeur.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko€
Kesäteho 1
15
/16
2375
795
Tehokurssi 2
20
/16
2420
820

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 29.6.,8.7., 15.7., 22.7., 29.7.,5.8.

 

Powered by Aava 3