Koululaisten kesäkurssit  2019- Nizza

Nizza on Rivieran helmi ja pääkaupunki, siellä asuu noin 400.000 ihmistä. Nizzan mukulakivirannat, vanha kaupunki, Boulevard des Anglais, palmut, katukahvilat, putiikit, rantaelämä, kansainvälinen tunnelma – kiinnostava kokonaisuus kielilomalle! Nizzan kielikurssin majoitus on yliopistokampuksella 3-4 kurssilaista samassa huoneessa, täysihoidolla. Kielikoulu/campus sijaitsevat Nizzan lähellä olevalla kukkulalla noin puolen tunnin matkan päässä keskustasta. Nizzasta on lyhyt matka Monacoon ja St.Paul de Venceen, hajuvesikaupunki Grasse sijaitsee ylempänä vuoristossa.

IH -International House  (10-16-vuotiaat)

Kielikurssi sisältää seuraavat asiat:

  • Lennot Helsinki-Nizza-Helsinki, turistiluokka, lentokenttäkuljetukset kohteessa.
  • Opetusta 20   tai 24 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, tasotesti, opetusmateriaali, osallistumistodistus. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä.
  • Majoitus  yliopistocampuksella 3-h  huoneissa, täysihoito (=aamiainen, lounas ja  päivällinen . Jokaisessa huoneessa oma kylpyhuone ja wc. Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy kurssin jälkeisenä lauantaina.
  • Vapaa-ajanohjelma - tarkka ohjelma jaetaan kurssin ensimmäisenä päivänä.

Katso Nizza video tästä

 

Ranska

Pohjanmereltä Välimerelle ulottuva Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista. Asukkaita siellä on yli 66 miljoonaa. Maan etelä- ja itäosat ovat vuoristoisia: Euroopan korkein huippu, Alppien vuoriston Mont Blanc (4810m) sijaitsee Ranskan puolella. Maan pohjoisosassa virtaa Seine, länsiosasssa Loire ja Garonne, ja Rhone-joki virtaa Geneven järvestä Välimereen. Ranskan pääkaupunki on Pariisi (2,2) ja sen kuuluisimmat maamerkit ovat Eiffel-torni, Riemukaari, Champs Elysée, Louvre, Sacre Coeur.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/15
2355
825

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019:  8.7.,15.7.,22.7.,29.7.,5.8.,

Powered by Aava 3