Koululaisten kesäkurssit 2019 Köln

(15-17-vuotiaat)

Köln on Saksan neljänneksi suurin kaupunki, asukkaita on noin miljoona. Kaupunki sijaitsee Reinjoen rannalla  läntisessä Saksassa. Se on alueen taloudellinen, kulttuurillinen ja historiallinen pääkaupunki.

 

Carl Duisberg Centerin kesäkurssi yhdistää intensiivisen kielen opiskelun runsaaseen vapaa-ajanohjelmaan. Opit täällä enemmän kahdessa viikossa kuin koulussa konsanaan. Samalla tutustut saksalaiseen kulttuuriin ja olet aktiivinen muiden kurssilaisten kanssa. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja opettajat tottuneet opettamaan saksaa ulkomaalaisille. Ohjelmaan sisältyy viikottainen palaute edistymisestä ja online tasotesti ennakkoon määrittää mikä opetusryhmä sopii sinulle. Lisäksi henkilökohtainen haastattelu ensimmäisenä kurssipäivänä.

Oppitunteja on viikossa 24 à 45 minuuttia, opetusryhmän koko max 15. Opetusmateriaali sisältyy pakettiin. Lisäksi  ohjattua itsenäistä opiskelua oppituntien jälkeen opetusstudiossa.

Majoitus on perheessä 2-h huoneessa (1-h huone mahdollinen lisämaksusta),täysihoito viikolla, puolihoito viikonloppuna.

Vapaa-ajanohjelma: 2-3 aktiiviteettia viikossa (urheilua, tutustumista Kölniin ja sen ympäristöön, pelejä. Viikonloppuretki esimerkiksi Freiburgiin, Contance-järvelle, The Black Forest, Stuttgart, Strasbourg tai Zürich.

Lisäksi hinta sisältää bussilipun ja lentokenttäkuljetukset (meno-paluu).

 

 

 

 

Saksa

Saksa on väkiluvultaan EU:n suurin maa, asukkaita siellä on noin 82 miljoonaa.Saksa ulottuu Pohjanmereltä ja Itämerelta Alpeille asti ja sitä halkovat Euroopan suurimmat joet: Rein, Tonava ja Elbe. Berliinin muuri murtui 1989, jonka jälkeen entinen Itä-Saksa liitettiin liittotasavaltaan. Saksa on yksi maailman suurista talouksista, jonka tuotteita ovat mm. autot, elektroniikka, hienomekaniikka ja viestintälaitteet. Saksa on myöskin maailman toiseksi suurin humalan tuottaja, ja maa on tunnettu laadukkaista oluistaan. Viiniä tuotetaan Moselin ja Reinin laaksoissa.

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 3

    25

/15

2405

750

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6.- ja tämän jälkeen joka maanantai.

 

Vanha Ford

Powered by Aava 3