Koululaisten kesäkurssit  2019- München

ASL- Sprachenschüle/International Language School (14+)

Kielikoulu sijaitsee Leopoldstrasse 62 Schwabingin alueella ja on yksityinen. Koulu on ollut olemassa jo yli 20 vuden ajan. Mukava ilmapiiri ja kansainvälinen tunnelma saavat kielikurssilaiset viihtymään saksan kielen tunneilla. Opetusohjelma on melko vaativa ja kotitehtäviltä ei voi välttyä. Yksi asia on kuitenkin varmaa: opit saksaa parissa viikossa ehkä enemmän kuin koko lukukautena koulussa!

Opetus: 25 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, kansainvälisessä ryhmässä, ryhmän koko max 16 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin. Koulun internet on kaikkien käytössä ilmaiseksi.

Majoitus: paikallisessa isäntäperheessä puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen). Lounaan voit nauttia vaikka koulun kahvilassa omakustannushintaan. Perheessä on yksi kielikurssilainen (1-h huone). Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy lauantaina.

Vapaa-ajanohjelma: koulu laatii jokaista viikkoa varten oman vapaa-ajanohjelman ja se sisältää vähintään kolme aktiviteettia viikossa. Vapaa-ajanohjelma valitaan paikan päällä ja  osallistumismaksut maksetaan myös silloin. 

Matkustaminen: Lennot Helsinki-München-Helsinki, turistiluokka. Lähtöpäivä on sunnuntai ja paluupäivä lauantai. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan.

 

Katso München video tästä

 

Saksa

Saksa on väkiluvultaan EU:n suurin maa, asukkaita siellä on noin 82 miljoonaa.Saksa ulottuu Pohjanmereltä ja Itämerelta Alpeille asti ja sitä halkovat Euroopan suurimmat joet: Rein, Tonava ja Elbe. Berliinin muuri murtui 1989, jonka jälkeen entinen Itä-Saksa liitettiin liittotasavaltaan. Sakas on yksi maailman suurista talouksista, jonka tuotteita ovat mm. autot, elektroniikka, hienomekaniikka ja viestintälaitteet. Saksa on myöskin maailman toiseksi suurin humalan tuottaja, ja maa on tunnettu laadukkaista oluistaan. Viiniä tuotetaan Moselin ja Reinin laaksoissa.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
25
8/16
1790
550

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019:   17.6., 1.7., 15.7.,28.7.,12.8.

Powered by Aava 3